- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tundax
csendes tag
válasz
katt777 #2710 üzenetére
Én is először zárat, aztán a computert, ráadásul én ezeket a skilleket fejlesztettem legelőször, felfedező mód nekem is megvolt. Én mondjuk az alapjátékot kb két hónapig játszottam átlag napi 2-3 óra játékkal, mindenhova benéztem, sokszor órákig csak kreatúrákat gyilkolásztam, nagyon élveztem!
A 38-as szint elérésénél egyszerően nem adott elosztandó skillpontokat, simán csak continue-t nyomtam és választhattam perket!
Én alaszkát és pittet a a játék magyar verziójára telepítettem, azokkal nem volt semmi gond, fölraktam erre a brooken steel-t, na az viszont nem ment, fölkeltem 2 hét múlva, de teljes káosz volt a főküldetésben, szóval zsákutca!
Uninstalláltam az egészet és felraktam a reloaded féle angol verziót!(kétszer azért mégse akartam fizetni a játékért), abba bemásoltam a magyar verzió mentését pont a víztisztító beindítása előttről(magyarul az alapjátékot már az angol verzióval fejeztem be) és így nekem tökéletesen működött!Már be is fejeztem, most point lookout-ban vagyok! -
tundax
csendes tag
válasz
katt777 #2702 üzenetére
Köszi, megoldodott, egyszerően csak annyi skill-pontot adott, amennyit el tudtam osztani(tehát 20-at).Kiváncsi vagyok a következő szintlépésre, mikor már mindenem 100-on van!Majd megírom!
Az alaszkai és a pitt-béli kiránduláson vagyok túl, és most tartok a Brooken Steel közepén, egyszerűen mindig minden küldit megcsináltam, minden zárat, pc-t feltörtem, mindenkit legyilkoltam és simán összejött ennyi xp!Egyébként a 37-es szint 101700 xp-nél van! -
tundax
csendes tag
Sziasztok
36-os szinten tartok és a skilljeim egy kivétellel 100-on állnak, az unarmed skillem 80-as.
Namost, a 37-es szint elérésekor 22 skill pontot tudnék szétosztani, de ugye csak 20-at tudok, viszont ha a maradék 2 pontot nem osztom szét, nem tudok továbblépni.
Megtehetném, hogy nem gyűjtöm tovább az xp-t, de ennek a játéknak pont az XP csilingelése a lényeg(legalábbis nekem).
Valakinek hasonló probléma és esetleg megoldás? -
tundax
csendes tag
Sziasztok,
hogy a fenébe lehet bejutni Raven rock-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest