Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Kétlem hogy ez lenne a jo mivel mondja hogy a faxról nem tudja megmondani, ahhoz az eredeti kell mivel azon van a vízjel. De most megnézem ezt a versiot is.
MEgnézte: A csajnál nem tudom kivenni a faxot mivel már szoltam Taylornak hogy nézze meg, elötte sem. Amint kirakom Tommyt máris hivni akarja. Tommihoz esélyem sincs átvinni igy a faxot. Taylornál van az eredeti, az viszont nem veszi fel az asztalról mivel ott van az asztalon a lámpa amit fel kell kapcsolni hogy megnézzema vizjelet de akárhogy forgatom továbbra sem nézi meg. Teghát Taylornál van a lap amit meg kéne nézni a vizjelet a bankkóddal, és a faxról nem lehet emgállapitani semmit. Taylor viszont baszik rám.
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
Amikor calra lentvan a rednőrségi picében én ott nemjöttem rá hogy jobra balra kell nyomogatni hogy jól vegye a levegőt.. és rögtön kifutot... aztán jött a feka.. de amikor a dilházban kiszabdulltak a pszchiopaták ottmármegkeléelt csinálni de ott is 10 perc votl mrie rájöttem hogy jobra balra kell nyomgatni.. NEMRÖHÖG !

-
Kiskokó
veterán
Dagadt csávó ? mögötted van egy psyhopata de az nem tagadt.. az a léyneghogy nemkell forgoni... csaak menj előlre és tarts meg a légzésté a csajnka.. aztán a folyosó végén jön egy ott emgkell állni meg levegőt sem szbad venni.. elmegy akor mondja hog ymehetsz tovább... mivel emlékszel mere jöttél abból tod hogy balra kell meni ot is jön majd egy megint megkell állni.. aztán GÓ. a félúton visszajön az áram SPRINT ..
Nemakarom lelőni a story végét odáig még sokmidne lesz.. meg is hal lucas... meg stb a.. a végén összeön a rendőrcsajjal.. -
-
Kiskokó
veterán
Helló. Azok a villogó cuccok elősször tényleg furcsaák de én hamar rájöttem a taktikára... tök raj amikro a box végén lerugja zsákot...
A másik valmi félreértettél.. mert az a csaj Lucasnál az a volt barátnője és pár régi holmiáért jött... cask aztán lucas nyalizik egy kicsit megérdezi hogy van e most barátja a csajnak azelmosolyodik és mondja hogynincs .. ere Lucas is elmosolydik.. aztán jóra kell kattintani NEM A KISS és akor elmnnek a gitárjoz aztán... és AKSÖN
.
A Barakknál az elős részen megvárod mig a két őr elmegy hogy ne lásson meg..elmész az árokban a nagy szikláig ott va negy lyuk a keritásen ott átmászol.. aztán a dobook mögöt megvárod mig jön akamion és befutsz mellé...aztán a félúton kimézs mellőle és befutsz a két Hangát közé... ennyi..
Nah HELP elakadtam.. lentvagyo ka csávóval a rendőrségi alaksorban ... a gépnek csináltam áramot és valmi kazettát kellne megkresenem de már vgay 10 -et kipróbáltam és egyik se jó.. melyik Kazi kell ?? vagy nem is azt kell csinálni ?
Segitsetek légyszii..
KÖszi
Djsaabe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak a többinél ugy kell csinálni hogy sok pluszt kapjon és igy nem megy le nagyon a hangulat mutatója..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)