- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Kelendő, kelendő a játék, tudnám miért. Külföldi fórumon is már beszóltak egyesek, hogy ez középkategóriás áru meg kérik vissza a pénzüket...
Most értem a végére, háát meg tudom őket érteni.
A hangulat ott van, az tény. A zene sokat dob a dolgon, a voice acting kitűnő. A játékmenet koncepciója egészen kiváló, az egymás ellen dolgozás nagyon bejött. A sztori is érdekfeszítő. Eleinte.
Nah akkor jöjjön a fekete leves. Ahogy haladunk a történetben és összefutnak a szálak, egyre több az agyfingás, a végefelé a hálivúdi cukormáz mellett meg már folytonossági gondok is vannak.
[SPOILER]Komolyan, egy pszichokrimiből pont azt kell két mondattal elintézni, hogy hogyan fejlődik az egyik főszereplő húdevazzeglecsuklakból gyere hancúrozzunk stílusba?![/SPOILER]
A plagizálás teljesen nyilvánvaló. A Matrix az egy másik játék tecciktudni. És attól, hogy valakit Luke-nak hívnak (gy.k. Lucas=Luke), még nem kellene belőle Szkájvókert csinálni.
[SPOILER]A diliházas jelenet is lopott, de az über volt, főleg kifelé jövet - easter egg: Barney-nak hívják a néger gondozót, pont úgy, mint a Hannibálban. Már vártam, mikor mondja valaki: Helló, Clarice
. Hasonlóan lenyűgöző a másik klausztrofób jelenet is.[/SPOILER]
A grafika valahogy a VTM: B-t idézi fel bennem (azt a játékot is csak a hangulat mentette meg), ami nem volna baj, ha tavaly adták volna ki. Mondjuk ez legalább nem bugzik mint állat. A grafikusok baromi keményen dolgozhattak: ilyen változatos és szépen renderelt hóbuckatömegeket már régen láttam
- már amikor láttam a hóvihartól, de ez utóbbiról leginkább arra asszociáltam, hogy azért a sok blur effekt, hogy ne lássa az ember, milyen gagyi a kidolgozás. A karakterek mozgása az viszont remek. Az arcokat leszámítva. Az embernek sikongva röhögni támad kedve, amikor kedves felügyelőnk elkáromkodja magát, miközben ártatlan apuci kedvence pillantással bambul a végtelenbe a beszélgetőpartner válla fölött...
Az irányításról meg inkább egy szót sem. Mouse gestures, ugyan már. Az ember figyelmét szép színes pöttyök kötik le, úgyhogy az akciójeleneteket nemhogy élvezni nem lehet, de még frusztrálóak is. A kamerának meg idegesítő szokása, hogy pont úgy fordul, hogy pont azt nem látod, amire kíváncsi vagy.
[SPOILER]Azt a bizonyos ''nekrofil'' jelenetet - ugye a fickó halott és ugye kellemes lehet egy jéghideg faszival csinálni - tényleg kihagyhatták volna. De ha csak az öncélú szexszel lehet eladni a játékot, amit Amerikában - mondom Amerikában, nem Európában! - ki is cenzúráztak, háát...[/SPOILER]
Ha sokkal korábban jön ki, még azt mondtam volna rá, hogy egész jó, de így legfeljebb egy erős közepest érdemel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Sorozatok
- Arc Raiders
- Fotók, videók mobillal
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hasonlóan lenyűgöző a másik klausztrofób jelenet is.[/SPOILER]