Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Kelendő, kelendő a játék, tudnám miért. Külföldi fórumon is már beszóltak egyesek, hogy ez középkategóriás áru meg kérik vissza a pénzüket...
Most értem a végére, háát meg tudom őket érteni.
A hangulat ott van, az tény. A zene sokat dob a dolgon, a voice acting kitűnő. A játékmenet koncepciója egészen kiváló, az egymás ellen dolgozás nagyon bejött. A sztori is érdekfeszítő. Eleinte.
Nah akkor jöjjön a fekete leves. Ahogy haladunk a történetben és összefutnak a szálak, egyre több az agyfingás, a végefelé a hálivúdi cukormáz mellett meg már folytonossági gondok is vannak.
[SPOILER]Komolyan, egy pszichokrimiből pont azt kell két mondattal elintézni, hogy hogyan fejlődik az egyik főszereplő húdevazzeglecsuklakból gyere hancúrozzunk stílusba?![/SPOILER]
A plagizálás teljesen nyilvánvaló. A Matrix az egy másik játék tecciktudni. És attól, hogy valakit Luke-nak hívnak (gy.k. Lucas=Luke), még nem kellene belőle Szkájvókert csinálni.
[SPOILER]A diliházas jelenet is lopott, de az über volt, főleg kifelé jövet - easter egg: Barney-nak hívják a néger gondozót, pont úgy, mint a Hannibálban. Már vártam, mikor mondja valaki: Helló, Clarice
. Hasonlóan lenyűgöző a másik klausztrofób jelenet is.[/SPOILER]
A grafika valahogy a VTM: B-t idézi fel bennem (azt a játékot is csak a hangulat mentette meg), ami nem volna baj, ha tavaly adták volna ki. Mondjuk ez legalább nem bugzik mint állat. A grafikusok baromi keményen dolgozhattak: ilyen változatos és szépen renderelt hóbuckatömegeket már régen láttam
- már amikor láttam a hóvihartól, de ez utóbbiról leginkább arra asszociáltam, hogy azért a sok blur effekt, hogy ne lássa az ember, milyen gagyi a kidolgozás. A karakterek mozgása az viszont remek. Az arcokat leszámítva. Az embernek sikongva röhögni támad kedve, amikor kedves felügyelőnk elkáromkodja magát, miközben ártatlan apuci kedvence pillantással bambul a végtelenbe a beszélgetőpartner válla fölött...
Az irányításról meg inkább egy szót sem. Mouse gestures, ugyan már. Az ember figyelmét szép színes pöttyök kötik le, úgyhogy az akciójeleneteket nemhogy élvezni nem lehet, de még frusztrálóak is. A kamerának meg idegesítő szokása, hogy pont úgy fordul, hogy pont azt nem látod, amire kíváncsi vagy.
[SPOILER]Azt a bizonyos ''nekrofil'' jelenetet - ugye a fickó halott és ugye kellemes lehet egy jéghideg faszival csinálni - tényleg kihagyhatták volna. De ha csak az öncélú szexszel lehet eladni a játékot, amit Amerikában - mondom Amerikában, nem Európában! - ki is cenzúráztak, háát...[/SPOILER]
Ha sokkal korábban jön ki, még azt mondtam volna rá, hogy egész jó, de így legfeljebb egy erős közepest érdemel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hasonlóan lenyűgöző a másik klausztrofób jelenet is.[/SPOILER]