Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman00
tag
Kéne folytatás bizony kéne
talán bejelentik az E3-on
bár kitugya ... mindenesetre nemnagyon tudom hogyan oldanák meg .... a befejezése eléggé THE END-re sikerült ... ott ültek vmi réten és smaciztak... Arra a hejre szerintem már nem nagyon megy oracle
bár a vége nekem már kicsit darkos volt .. elmondaná vki hogy mi is történt ? A lucas legyilkolta a oracle-t meg azt a másik dögöt és akkor mitörtént ? lefagyott a világ de ők ketten elkerültek vmi paradicsomba vagy mi a halál ?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
talán bejelentik az E3-on
bár kitugya ... mindenesetre nemnagyon tudom hogyan oldanák meg .... a befejezése eléggé THE END-re sikerült ... ott ültek vmi réten és smaciztak... Arra a hejre szerintem már nem nagyon megy oracle
bár a vége nekem már kicsit darkos volt .. elmondaná vki hogy mi is történt ? A lucas legyilkolta a oracle-t meg azt a másik dögöt és akkor mitörtént ? lefagyott a világ de ők ketten elkerültek vmi paradicsomba vagy mi a halál ?