- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
In-Whisky #45 üzenetére
ki beszélt egérről?
meg amúgy nem azért de ha minimál rendszert csinálsz, simán ki is hagyhatod belőle az USB stacket. pl egy tűzfal OS-re minek USB stack? csak hogy egy saját példát mondjak. a teszteléshez viszont jól jöhet ha van konzolod, bár erre a serial is jó lehet. -
fatpingvin
addikt
válasz
In-Whisky #40 üzenetére
én semmit nem írtam a latencyről
szerintem ez ugyanolyan parasztvakítás mint a 120-240-kutyatudja hány Hz-es monitorok, a hibahatár zajában elfér azon embereknek a száma akik ezt nem csak hogy érzékelik de ténylegesen befolyásolja a használati értéket.
amit én írtam az full technikai. nem feltétlenül csak olyan rendszert szeretnék elindítani a vason aminek van USB driver stackje. -
válasz
In-Whisky #40 üzenetére
Igen az USB-s eszközöknek van poiling rate-ja csak az után még át kell mennie egy usb hubon, vezérlőn driveren, OS-en. Ez mint plusz késleltetés. Magyarán az OS oldaláról van késleltetés, míg ps/2 direktbe megy a procihoz. (azaz superio-n keresztül)
Tehát igen az USB-s eszköz maga gyorsabb 1000hz-en csak a mögötte van port/driver/cpu ad hozzá késleltetést. A PS/2 talán 100hz-en megy de mögötte meg nincs ekkora késleltetést. USB porttól (más van-e mellé kötve), OS-től és drivertől függ melyik a jobb.
Lehet érdemes lenne egy tesztet írni róla.Gyorsba kerestem infót, igazad van. Nem mérhető kategória. De ha találok valamit szólok.
https://www.youtube.com/watch?v=TAA1n_9cXrA
Persze lehet gépfüggő pontosabban usb port függő hogy mennyire jön ki. Átlag játékosnak szerintem mindegy hogy ps/2 vagy usb. -
fatpingvin
addikt
válasz
In-Whisky #33 üzenetére
otthonra talán nem érzékelhető, az irodában viszont a sok gigás fájlok másolása egyrészt feleslegesen a procit, másrészt a gigabitet sem igazán szokták ezek tudni. és akkor ez még az a fajta jobbik eset ha nem dobja el random a linket, mert ilyen is van néha. hogy ez mennyire Realtek specifikus, nem tudom, de ebben a helyzetben az alaplapi Ethernetre dugott gépeknél szokott ez jelentkezni, ahol van dedikált hálókártya ott nem.
-
-
fatpingvin
addikt
válasz
In-Whisky #12 üzenetére
gagyi. nem rossz csak gagyi, kicsi a buffere, gyakorlatilag semmilyen hálózati encryptiont nem lehet rá offloadolni, mindent a CPU teker. átlag desktopon talán nincs nagy jelentősége de az hogy egy ilyen deszka Realtek Ethernet vezérlővel van szerelve az az én értelmezésemben azzal szinonim hogy ez is csak azért került rá hogy ki legyen pipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- alza 404 akciók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Asrock B760M PRO RS
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest