- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
In-Whisky
csendes tag
Az a gond, hogy az AMD max új játékokban tud értelmesen menni, a valamivel régebbi motorok botrányosan mennek rajtuk, szóval nem, nem érdemes AMD-t venni játékra.
Ezeken is ott van a 8 fázisos konverter, lehet használni nyugodtan ilyen lapokat erősebb processzorokkal is, amit szajkózól csak tipikus laikus fórum duma, ahogy a korábban említett realtek ethernet kontrolleres is az.
-
yericho800
aktív tag
Kérdés, látom értesz a témához..
Msi aio magr 360..
Mx4 paszta
10700 hűtött volna..
Jol raktam fel.. 15 meg is néztem, le szereltem vissza..
33- 100fok terhelésen és ment felfelé... Pumpa ment.. Mi a gyász lehetett vele?? Vissza raktam a brocken3 hűtőt azzal 75 meg állt
Asrock phantom 4 alaplap -
In-Whisky
csendes tag
Ez a hozzászólás kompletten blődség. Ilyen lapban nem 6.3-on járatod, a normál módon üzemeltetett állapot i3 kijelentés, pedig még ennél is nagyobb butaság. Miért kell ez?
A rohadtdrága dell stb. gépek pedig nem más kategóriák, olcsó cuccok bedobálva gondosan megdizájnolt házakba rengeteg pénzért.
-
In-Whisky
csendes tag
Ugyanmár a legnagyobb i9-el is használható, ha gyári specifikációval megy a processzor, az a hűtőborda tényleg semmit nem ér ezeken.
Az a vicces az egészben, ha ez valami OEM gépben lenne rengeteg pénzért, akkor nagy királyság lenne, ugyanis azokban is ugyanilyen fapadosak a lapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest