- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
In-Whisky #45 üzenetére
ki beszélt egérről?
meg amúgy nem azért de ha minimál rendszert csinálsz, simán ki is hagyhatod belőle az USB stacket. pl egy tűzfal OS-re minek USB stack? csak hogy egy saját példát mondjak. a teszteléshez viszont jól jöhet ha van konzolod, bár erre a serial is jó lehet. -
fatpingvin
addikt
válasz
In-Whisky #40 üzenetére
én semmit nem írtam a latencyről
szerintem ez ugyanolyan parasztvakítás mint a 120-240-kutyatudja hány Hz-es monitorok, a hibahatár zajában elfér azon embereknek a száma akik ezt nem csak hogy érzékelik de ténylegesen befolyásolja a használati értéket.
amit én írtam az full technikai. nem feltétlenül csak olyan rendszert szeretnék elindítani a vason aminek van USB driver stackje. -
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
válasz
In-Whisky #33 üzenetére
otthonra talán nem érzékelhető, az irodában viszont a sok gigás fájlok másolása egyrészt feleslegesen a procit, másrészt a gigabitet sem igazán szokták ezek tudni. és akkor ez még az a fajta jobbik eset ha nem dobja el random a linket, mert ilyen is van néha. hogy ez mennyire Realtek specifikus, nem tudom, de ebben a helyzetben az alaplapi Ethernetre dugott gépeknél szokott ez jelentkezni, ahol van dedikált hálókártya ott nem.
-
-
fatpingvin
addikt
válasz
In-Whisky #12 üzenetére
gagyi. nem rossz csak gagyi, kicsi a buffere, gyakorlatilag semmilyen hálózati encryptiont nem lehet rá offloadolni, mindent a CPU teker. átlag desktopon talán nincs nagy jelentősége de az hogy egy ilyen deszka Realtek Ethernet vezérlővel van szerelve az az én értelmezésemben azzal szinonim hogy ez is csak azért került rá hogy ki legyen pipálva.
-
fatpingvin
addikt
a DVI-vel semmi probléma nincs, tökegyszerű és olcsó digitális videójel átvitelre nem kell több.
amit ki kéne végre irtani az a HDMI: így hogy van displayport így teljességgel létjogosultságát vesztett nyavalya, terhelve egy kazalnyi patenttel és jogdíjjal.
én üldözöm ahonnan lehet, ha új eszközt veszek igyekszem olyat amin nincs HDMI. -
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
fast ethernet vagy annak a hiánya 2023-ban közröhej kategória szerintem.
a DP helyett DVI-vel egyetértek, bár hozzá kell tenni olcsóbb monitorokon inkább DVI van. -
fatpingvin
addikt
válasz
Acélfarkas #3 üzenetére
hangkodekek terén az ilyen consumer-grade cuccokkal nem igazán vagyok képben, mi van ezekkel?
-
fatpingvin
addikt
felüdítő ilyen lapokat látni. a D5-ös tényleg korrekt darab, a DDR4-es is hibátlan lenne ha nem spóroltak volna le egy normális Ethernet vezérlőt róla. ha a DDR5-ösön elfért egy Intel, a kisebben miért egy ReTek rontja az összképet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 RAM modulok
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest