Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
válasz atillaahun #8431 üzenetére
Biztosan használtok gmail-t rendeljétek ahhoz az email címet !
A be social nevezetű facebook oldalon olvashatsz a közösségi marketingről!
[ Szerkesztve ]
halahala
-
Mici80
tag
válasz atillaahun #8431 üzenetére
Helo!
Arra tudok következtetni, hogy az fb-nek van egy minta adatbázisa amibe különböző ilyen megnevezések bele vannak dobálva csupán biztonsági okokból. Amikor regelsz, akkor automatikusan összefésüli ezekkel amik tiltólistán vannak. Más ésszerű magyarázatot nem tudok rá mondani...
Esetleg az aldomain sem tetszhet neki, ugyan ilyen okokból mint amit fent leírtam...
Az előttem szólóhoz csatlakozva én is csak azt tudom ajánlani, hogy érdemes egy gmail-es fiókot csinálni. Bár én az anonymail-t jobban ajánlom!
üdv.Mici!
---
-
Mr.Csizmás
titán
válasz atillaahun #8466 üzenetére
huje kerdes, de email?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mici80
tag
válasz atillaahun #8466 üzenetére
Amúgy igaz tényleg e-mailen célszerű /még azon se igazán, de inkább/ bizalmas beszélgetést folytatni.
A facebook, nem igazán erre való, nem igazán biztonságos. Könnyen láthatja olyan is akinek nem kéne.---
-
Mici80
tag
válasz atillaahun #8500 üzenetére
Szerintem az a 12% a nagyszülők, akik csak úgy hasítanak IE-vel a P3-as konfigjukon!
---
-
ggeleven
őstag
válasz atillaahun #8569 üzenetére
Az a baj, hogy nem kedveli nem magánszemély az oldalam...na de akkor ki az a 10 fantom?
Meg azt nem értem, hogy látok több játékot is, hogy az x.edik ember nyer ezt-azt...akkor ők honnan tudják? Vagy saccolják? Vagy 3 mp-enként frissítik az oldalt, hogy ki a legfrissebb?Kérdésedre a válasz sztem attól függ, hogy mennyien látják az adott bejegyzést. Ebbe beletartoznak a saját követőid és az általuk generált nézettség is. Az, hogy mit osztasz meg annak is van befolyása, mert én úgy vettem észre, hogy pl.: többen kedvelnek egy képet, mint egy állapotot így az előbb megjelenik a likeoló ismerőseinél, így nagyobb az esélye, hogy ők is rákattintanak és megnézik az adott tartalmat, képet stb.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz atillaahun #8578 üzenetére
Ha legközelebb látok ilyen játékot, akkor biztosan írok nekik, hogy honnan tudják, hogy ki az x-edik!
Keresgéltem már én is angolul, de többnyire személyes oldalra vonatkozóan vannak csak leírások vagy linkek. Ha pl a javasolt linkekre kattintok, akkor egyből feldobja, hogy "Oldal használata X Y-ként"..a fene sem érti ezt!
De ha lesz időm még olvasni és találok rá valami megoldást, akkor mindenképpen megosztom itt!
-
zsof Nokia
aktív tag
-
ggeleven
őstag
válasz atillaahun #8650 üzenetére
Sajnos ilyen beállítást én sem találtam...
-
kispx
addikt
válasz atillaahun #8689 üzenetére
Nem.
-
ggeleven
őstag
válasz atillaahun #8696 üzenetére
Ez egy remek kérdés! Ha unpublished, akkor amúgy lehet követni ugyanúgy? Ha lehet, akkor sztem meg is fog jelenni nálunk a post...
-
ggeleven
őstag
válasz atillaahun #8698 üzenetére
Az nem lehet, hogy 55 ember nézte meg, de vannak, akik többször is? Mást nem nagyon tudok elképzelni...
-
ggeleven
őstag
válasz atillaahun #8698 üzenetére
Amúgy hol van ez a statisztika? Én nem találom most sem nálam a régebbi admin felületen, sem páromnál, akinél az új felület aktív.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz atillaahun #8750 üzenetére
Akkor látod, hogy az ismerősöd mit like-olt, ha az nyilvánosra van állítva, az amit likolt, és nincs bekorlátozva ismerősökre/ismerősök ismerőseire a ticker-ben (percről-percre) látod ezt.
Amit te like-olsz azt a tevékenységnaplódban tudod állítani, és ott is látod, csoportosítva vannak a kategóriák.[ Szerkesztve ]
-
asde3
csendes tag
-
Csaszi87
tag
válasz atillaahun #9507 üzenetére
Akkor ez a legmagasabb szint?
Mert van kezelő, hirdető, moderátor, elemző, tartalomkészítő.
A többit még nem próbáltam csak a kezelőt meg a moderátort. -
senior tag
válasz atillaahun #9666 üzenetére
Az nagy kár. Androidra esetleg van valami alkalmazás?
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz atillaahun #9668 üzenetére
Megpróbálom, de sajnos a mobilnetem nem korlátlan. De jobb, mint a semmi. Köszönöm.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest