Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
valszeg happy aquarium-ot vagy fishville-t játszik
az alkalmazásokat csak egyszer kell letiltanod, két klikk és nem kapsz több értesítőt róluk, szóval nem kell ezzel foglalkozni, bár az app fikázás is nagy divat manapság. én az 5-6 év alatt kb vagy 1000 alkalmazást tiltottam le, át se látom a tiltó listát, de nem érdekel különösebben, mert ami egyszer odakerül, az nem nagyon kerül vissza falamra
az utolsó verzióig egész használható volt, én személy szerint most inkább morgok, mint örülök a változásoknak, mert most tényleg úgy érzem, hogy nagyon elrontották. ettől függetlenül még mindig ez a no1, ha nemzetközi network történetről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az alkalmazásokat csak egyszer kell letiltanod, két klikk és nem kapsz több értesítőt róluk, szóval nem kell ezzel foglalkozni, bár az app fikázás is nagy divat manapság. én az 5-6 év alatt kb vagy 1000 alkalmazást tiltottam le, át se látom a tiltó listát, de nem érdekel különösebben, mert ami egyszer odakerül, az nem nagyon kerül vissza falamra
krizmo_