- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Ha te letöltöd a sajátod, és semmi veled kapcsolatos infó nincs benne (facebook ID, stb), akkor max valami kép visszakeresővel.
#32447 World-Soft ha felveszed az újat, és minden vissza van igazolva, akkor át tudod tenni elsődlegesnek, majd a régit, most már másodlagost törölni... legalábbis így kéne!
-
Fruityloops
tag
Továbbra is az új kinézet mobilon opera és chrome böngészőben görgetésnél szaggat nagyon, operánál főleg. Nem értem miért volt szükség az új kinézetre, és ha már ráerőltették a böngészőkre is, miért nem optimalizálták azt.
-
Alusky
senior tag
Régen volt ilyen funkciója a Face-nek, hogy rávitted az egeret és kiírta a nevet, már akit felismert rajta, évekkel ezelőtt kikapcsolták ezt a funkciót biztonsági okokból (kevés normális döntése a Facebooknak).
Másodikat nem értem, IMG néven az iPhone-ok szoktak képet készíteni és természetesen lehet IMG_0999 a neve is. Bár a Facebook általában átnevezi őket és törli az exif adatokat is, mind posztokban, mind Messengeren küldve. Meg persze rommá butítja a képet is felbontásban és tömörítésben is.
-
World-Soft
senior tag
Azt tudja valaki, hogy hogy lehet elsődleges email címet módosítani?
-Fel tudtam venni újat.
-PC-n nincs ilyen opció
-mobilon van, de nem menti el
A develop oldal meg nem hajlandó csak a primer címről e-mailt fogadni, de lehet a freemaillal van a baja, de nem tudok váltani. -
zzola
titán
Üdv!
2 kérdésem volna:
1. Ha az illető fb profilképe megvan, valahogyan meg tudom keresni, hogy ki ő?
2. Egy fb-ról letöltött képnek létezik az alábbi neve: IMG_0999.JPGKöszi
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Van egy Facebook App-om (egy oldalra lehet vele belépni).
Kaptam adategyeztető levelet és válaszban reagáljak rá.
2x írtam már, de 2x visszajött, hogy nem lehetett továbbítani.
Kerestem, de nem sikerült megtalálni, hogy lehetne őket elérni.
így viszont 2.-án lekapcsoljál az appot csak azért, mert a magyar adtvédelmet nézte az ellenőrző (nem az angolt), és nem tudta eldönteni minden benne van -e.Valakinek van ötlete?
Köszi.
Zoli -
Alusky
senior tag
Ezen meglepődtem, de kaptam visszajelzést reggel a menhelyes jelentésemre. És azt írták megvizsgálták, nem találtak semmi közösségi elvekbe ütközőt. Majd utána még írja, hogy "ez frusztráló lehet, ajánlunk pár beállítási lehetőséget, hogy ezek ne jelenjenek meg a jövőben". Könyörgöm, ti nem jelenítitek meg a ne mutassa többet ezt az oldalt lehetőséget, különben alapból arra nyomtam volna.
Extra fun, az egyik fotó ki lett homályosítva végül is, de pont az amelyik távoli és alig látszik rajta, a közeli lógó inas, kilátszó csontos vérreshúsos az pont nem. -
Fuvaros
senior tag
sziasztok mitől villognak a facebook ablakai? ez van már vagy 1 hónapja...
-
classic B
senior tag
-
Alusky
senior tag
válasz
krizmo_ #32439 üzenetére
Nem tudom, hogy ilyenek lehetnek-e fizetősek, inkább bug. Konkrétan egy menhely 1%-os kuncsorgása volt, de nem is ez volt a problémám vele, hanem autóval elütött, meg összeverekedett kutyák lógó húscafatos, véres, kilógó inas fotóival illusztrálva néhány közvetlen közelről a nagyobb hatás kedvéért, ami nemcsak undorító hanem nálam kiveri a biztosítékot, szándékos lelki terror fogalmát főleg a pénzkéregetéssel karöltve, és pont egy ilyennél nem engedi a "nem szeretném a bejegyzéseit látni" opciót. Mindenesetre jelentettem a posztot és a fotókat is, de foglalkozni aligha fognak vele kapacitáshiány miatt. Az se normális (pl. ismerősöm) aki ilyet továbbposztol.
Látva, hogy manapság mekkora dolgokra képes az AI, ilyenkor felmerül a kérdés, hogy amit a Face használ az valami Tescos low budget kacat verzió lehet, az is energiatakarékos üzemmódban nehogy villanyt fogyasszon, hogy ilyeneket nem szűr ki... Nekem pár hónapja egy háton fekvős kutyaképemet kihomályosította, mert szerinte véres tartalom volt. Rá kell szokni a pálinkára, nincs mese.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Voice24 #32430 üzenetére
Üdv,
Mivel már jelentettétek, és úgy ítélték meg, hogy nincs probléma nem sokat tehettek, esetleg jelenthetitek az alábbiak alapján, de nem biztos, hogy ér valamit:
- Nyisd meg a személyazonossággal visszaélő fiók profilját.
- Kattints a borítóképen aikonra, és válaszd a Jelentem pontot.
- A személyazonossággal visszaélő fiókok jelentéséhez kövesd a képernyőn megjelenő útmutatást. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Blindmouse_ #32434 üzenetére
Nekem jelzi ugyanúgy, ahogy eddig.
-
Alusky
senior tag
válasz
Blindmouse_ #32434 üzenetére
Szokásos bug, másnál se jelzi. Ha ráviszed az egeret akkor buborékban kiírja.
-
Sziasztok!
Van egy céges oldal, aminek én vagyok az adminisztrátora.
Eddig úgy volt, hogy ha rákattintottam, akkor átvitt a céges oldalra, egyébként a saját oldalam az alapértelmezett.
Ma reggeltől viszont csak a céges oldalt láton, a sajátomat nem. Ha rákeresek a nevemre, akkor kiadja, de csak a saját idővonalamat látom, az eddigi hírfolyamot sehogy sem érem el.
Hogy tudok visszamenni a normál nézetre?Mod: megvan, jól eldugták, jobb felső sarok kis logó...
-
Blindmouse_
aktív tag
FB-n a postoknál ma óta csak nekem nem jelzi ki a megjelenés időpontját, vagy másnak sem?
Kommenteknél még látszanak. -
Endre93
friss újonc
A fiókod le van tiltva.
A Facebookot vagy a Messengert a hozzákapcsolt shanzske.djzhuljun8n Instagram-fiók letiltása miatt nem tudod használni. A(z) shanzske.djzhuljun8n instagramos tevékenysége nem felel meg az Instagram közösségi irányelveinek vagy az egyéb normáknak.Ha úgy gondolod, hogy a fiókjaid letiltása tévedésből történt, az Instagramon kérheted a döntés felülvizsgálatát. További információt az Instagram Súgóközpontjában találsz.
Ez a fiók nem az enyém, nincs is Instagramom!
Ki járt még így? a másik topikban olvasottak miatt szabályosan bepánikoltam attól amit LacekHUN és és jasonx1991 írtak... most akkor buktam a profilomat és az oldalamat?És miért nincs erről bővebb információ sehol? 2faktoros hitelesítést meg a hajunkra kenhetjük
-
NB2
aktív tag
Miért nem jelzi az fb mikor rakták fel a dolgokat? AZ első bejegyzésnél még mutatja, de annál lejjebb semmi. Másnál is?
-
Voice24
őstag
Hali!
Fiók ellopása vagy feltörése ügyében kérnék tanácsokat, javaslatokat, hogy mit lehet tenni.
Édesanyám fiókjáról van szó, aki sajnos beleugrott egy segítségkérős átverésbe, és azóta nem tudja elérni a fiókját. Egy ismerőse (illetve már annak a nevében valaki) kiírta, hogy letiltotta a facebook, és hogy segítsen egy üzenettel a tiltás feloldásában. Édesanyám elmondása szerint csak lájkolta ezt a kiírást, majd kapott sms-ben egy kódot, hogy azt küldje el az ismerősnek messengeren. Ő elküldte, és attól kezdve a saját fiókja elérhetetlenné vált, nem tudott belépni, azt írta a rendszer, hogy az email címe nem található az adatbázisban. A fiók élt tovább, meg lehetett nézni, néha az is látszott, hogy aktív volt a használó, majd pár hét után egyszer csak a profilkép és a név megváltozott egy külföldi hapsira. Édesanyám régi bejegyzései és fotói továbbra is megvoltak, ahogyan az ottani ismerősei is. Én próbálkoztam a fiókot jelenteni "hamis fiók", "hamis név" és egyéb opciókkal, de mind visszadobta a facebook, hogy nem talált semmi okot a beavatkozásra.
Az az ismerős, akinek a kódot küldte, uigyanígy járt, mert amikor az történt, már neki sem a saját fotója volt a profilkép, hanem egy tök idegen arc.
Édesanyám azóta csinált egy új fiókot, de az érdekelne, hogy a régivel, amit így lenyúltak, lehet-e valamit kezdeni. -
Alusky
senior tag
Hali.
Azt lehet tudni a Face mi alapján dönti el, hogy milyen megosztásokat tilthatok le és milyet nem? Mikor ismerősök megosztanak tartalmat ami engem nem érdekel a három pöttynél ki szokta adni, hogy XY oldal szundira vagy nem akarom látni a tartalmait és alatta ugyanezek magára az ismerősömre vonatkozva. Viszont 10-ből 2-3 esetben nincs ott a megosztott oldal letiltásának vagy szundizásának lehetősége, csak az ismerősömé, azt meg nem akarnám. Ez mégis mire jó?Ideiglenesen beraktam szundiba az ismerősömet, csak hát nem ez lenne erre a megoldás.
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Fb csoporton belüli posztok rendezésénél hiába pipálom be hogy új bejegyzések, legközelebb amikor ránézek a csopira mindig visszamegy a legérdekesebbekre és úgy is rendezi. Valamit rosszul csinálom[link]
-
AssAssynn
addikt
Ha marketplacen új ablakban nyitok meg egy hirdetést, akkor képtelen újból betölteni. Csak úgy látszódnak, ha konkrétan a hirdetésre kapcsolok, de ráfrissítésnél már úgy is eltűnnek. Ez másnál is így van?
-
-
zaskar
senior tag
válasz
Viktor0610 #32422 üzenetére
Igen, számítottam erre. Tulajdonképpen az is elég lenne, ha mások nem kapnának értesítést arról, hogy én azon az oldalon elhelyeztem egy bejegyzést. Persze ha odatévednek az oldalra, akkor elolvashatnák.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Kb 3 hete feltörték a párom Facebook profilját, megváltoztatták a jelszót, az email címet.
Tehát semmi módon nem tudtunk új jelszót kérni.
A feltörés után pár órával a profil eltünt a Facebookról, mintha törölték volna.
De 2 napja ismét elérhető, a párom képeivel,posztjaival,ismerőseivel,tehát a teljes profilja.
Gondolom az üzenet előzményeink is tudja olvasni.
Annyi, hogy az utónevét megváltoztatta az illető.
Többen is jelentettük a Facebooknak a profilt, de Face szerint minden rendben van...
Esetleg járt már valaki hasonló cipőben?
Gondolom visszaszerezni már nem tudjuk, az is jó lenne, ha tudnánk törölni. -
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Facebook-on szeretnék egy üzlet nyilvános oldalára véleményt írni, de szeretném, ha ezt az ismerőseim nem látnák. Van erre lehetőség? Nézegettem a beallításokat, de nem vagyok benne biztos, hol lehet ezt beállítani ( ha be lehet).
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Marketplace-en hogyan lehet kereső hirdetést feltenni?
Mindig elutasítják, hogy nem felel meg a hirdetési feltételeknek. -
válasz
Fruityloops #32418 üzenetére
Így már értem, hogy miért böngészőben használod, én mobilon mindig a mobilos applikációt használom, nem jelzett már frissítést a Facebook, nekem Snapdragon 778G van Xiaomi 11 Lite 5G NE-ben.
-
Fruityloops
tag
válasz
Viktor0610 #32417 üzenetére
Egy pocophone x3 nfc-m van, páromnak egy redmi note 10-e, elnézésedet kérem, de nehogy már telefont kéne váltanunk azért, mert a facebook ráerőltette mobilon is a böngészőkre az új kinézetet optimalizálatlanul fogadjunk, és ezért szaggat.
Facebook lite-on nem szaggat, az semmivel se kevesebb se több erőforrást nem foglal, csak megvan csinálva, opera és chrome alatt meg ha gyorsan görget ember vagy néha lassabban is, beszaggat.
Akkor addig használok facebook lite-ot, csak ott meg az algoritmus katasztrófa a híreket nem jeleníti meg kb. amik bevannak jelölve (telex, index), a böngésző meg sorba hozta fel, na mind1. -
válasz
Fruityloops #32416 üzenetére
Vegyél gyorsabb telefont.
Nálam már az új kinézet van, nem szaggat (Xiaomi 11T, Chrome). -
Fruityloops
tag
válasz
GoodSpeed #32415 üzenetére
Mától más a kinézete mobilon opera és Chrome böngészőben az egész facebooknak! És szaggat mindkettőben görgetésnél, jól tönkre tették, minek kellett ezt? A régi kinézet nekem sem szaggatott, lehet nálad akkor még nem frissült! Fehér minden, máshol vannak az ikonok fent, tiszta Facebook app másolat lett, csak épp használhatatlan idegesítő mert szaggat.
-
válasz
Fruityloops #32414 üzenetére
Nálam nem szaggat...
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Épp felrobbanni készülök! Idáig opera böngészőben facebookoztam mobilon, (nem használok face appot mobilon), erre ma megváltozott az egész facebooknak a kinézete és szaggat összevissza görgetésnél! Kipróbáltam chrome-ban is a facebookot, de ott is összevissza szaggat és új kinézet van!
Feltettem a face appot telefonra, de abban is szaggat, mi az istent csináltak a facebokkal, erre miért volt szükség? Páromnak is szaggat telefonják és új a kinézet opera és chrome böngészőben is! -
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32409 üzenetére
Most akartam bemásolni
-
Azt hittem, user error, de nem: Végtelenül kellemetlen hiba ütötte fel a fejét a Facebookon.
-
Croft-21
őstag
válasz
ViharVadász #32400 üzenetére
Nálam ugyanez volt tegnap, csak megnéztem egy ismerősöm profilját, akivel facen nem vagyunk ismerősök, erre jön az értesítés, hogy visszaigazolta, hogy ismer. Mondom az érdekes, mert be se jelöltem.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
ViharVadász #32400 üzenetére
Poénból ránéztem gépen, volt két istentudja mikor elküldött ismerősi kérelmem, de arra se jöttem rá hogy kik azok.
Gépen használom kizárólag ezt a vackot.
Tegnap jött két olyan ismerősnek jelölés akik szintén tökismeretlenek.
-
Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy eltünt a nem
magyar hozzászólásoknál a fordítás lehetőse. Tudjátok esetleg miért? Vagy hol kapcsoljam vissza? Bár ki nem kapcsoltamtegnap még jó volt. Sok külföldi csoportot olvasgatok, szükségem lenne rá továbbra is.Köszönöm szépen.
-
KisTücsök
addikt
hali,
ha egy bejegyzésre kértem értesítést, akkor ha módosítják a bejegyzést, akkor is kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest