Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy s25 ultra s-pen hiba
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
A messengerem kinlódik már vagy 2 hónapja. Már tegnap az androidos telómat is újraraktam,de fennáll a hiba továbbra is,ami korábban nem volt,illetve másoktól se hallom.
Az értesítéseket csak akkor kapom meg,ha fut a háttérben a messenger,amúgy nem jelenik meg az AOD nél se.. Kirábban kaptam értesítést mindenhogy. Plusz,ha írok valakinek és közben kilépek,eltűnik a beszélgetés,ha újra belépek és csak akkor jön vissza,ha kilövöm a messengert és újra be.. Illetve .ha elküldök egy üzenetet és megnézte az illető,a látta időpontjára ugyanazt írja,mint amikor elküldtem,ez a laptopomon belépve normálisan működik.
De ami végképp felcseszte az agyam,hogy tegnap kaptam egy üzenetet és a 10 mondatos üzenetből csak 3 érkezett meg.. A laptopomra belépve vettem észre h vmi elmaradt a telón. Valakinél esetleg fennál hasonló hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Dell notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bestbuy játékok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
krizmo_