Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
Srácok csak nálam probléma vagy általános:
Élő videó közvetítéseknél ha rákattanok és elindul hol a búsba lehet leállítani?
Illetve szép és baromi hülye megoldás ismételten ezek a kis szavazó gombok repkedése ezektől vajh meg lehet szabadulni?Vagy esetleg max akkor ha nyomok én is egyett bár legutóbb amikor néztem szarik rá erre is ha csekkolom az egyiket.
Kezd elegem lenni ebből az oldalból
Ránktolják ezeket a biszbasz effekteket de azt nem merik ránkbízni hogy használni is akarjuk őket vagy se azaz nem látok sehol egy rühes normális beállító panelt az oldalhoz ahol ezeket a zavaró felesleges agyonmodolásokat ki lehetne törölni.
Vagy ismételten kedjek keresni plugineket a facebookhoz is a stylist progival? Bár ez csak felületet módosítana vagy rosszúl tudom?
Azt még annó lenyeltük nagy pirulában hosz szart se ér az oldal hírbeállító rendszere de ez már kezd egy kicsit sokk lenni Minnél több és felesleges adatot tölcsek le tableten vagy okoson it ez a lényeg tudom de akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_