- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
1.Start->Futtatás beírod regedit és ok
2.megkeresed benne ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
3.a jobb oldali ablakban lesz egy ilyen h: Prograrm FilesDir
itt értéknek vmi ilyesmi van: C:/Program Files ezt megjegyzed mert utána vissza kell állítanod.
4. átírod arra amit alapértelmezettnek akarsz h telepítésnél ide telepítsen (megváltoztathatod csak ezt fogja lecsekkolni h van e elég hely)
5. Felrakod a játékot
6. Visszaállítod eredetire az értéket mert néhány program erre hivatkozhat és kis gubancot okozhat.
7. Játszol. -
tupacamaru
veterán
Én is köszi a gémet, ma is szarul ment mint mindig.
Linux szerón hogy lehet beállítani hogy csak két MedKit-et vegyen fel???
-
tupacamaru
veterán
válasz
HUNRolo73 #6543 üzenetére
Hát az én kedvencem a SlowMo.
Sajnos nagyon kevés ilyen szeró van.
Kettő ilyenen fordulok elő az egyik az [MRSA]Server a másik pedig egy magyar szeró csak most nem üzemel [B.K.S.]-=COMBATBASE=- |. Két itteni kolléga üzemeltet még egy szerót Deadly Dose Public rush néha itt is előfordulok. Az itteni csapat ezen elég sokszor elő szokott fordulni.
Miből gondolod hogy itt profik vannak??
Amúgy üdv a PH-n.
-
-
tupacamaru
veterán
Azért a tegnapi figura nem volt semmi. Nekem az elején fel sem tünt hogy SW van nála, pedig ki vannak véve a szeróról. Akkor kezdett gyanus lenni amikor egyszerre 3 sugarat láttam.
Mondom mindenki felvett egy Particle Weapon-t??
A többiek egyből kapcsoltak hogy valami gáz van. Aztán az egyik csapattársam üldözött egy ellent és az átrohant a falon vagy eltünt benne.
Ezután nem sokkal hallottam a forgóágyú hangját is ahogy felpörög és elkezd lőni. Utána teljes fagyás.
Ilyennel most találkoztam először.
-
tupacamaru
veterán
Valami köcsög meghekkelte a DD-s szerót.
Particle, forgóágyú.
Aztán lefagyott az egész szeró.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Richter36 #6514 üzenetére
Annyit tudok hogy a "szolgáltató karbantart" asszem.
Legnagyobb bánatomra.
Detox!
Nem akarom a vitát gerjeszteni és senki pártját sem fogni, de pár héttel ezelőtt még nagyon király csávó volt aki ki tudja dugni az ASP csövét a fal mögül. Mi változott azóta? Hogy az illető veled van egy csapatban?#6516 magi20: Te is tudod mi ez, csak azt nem tudod hogy miért küldözgeti, nem???
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
Armahun #6504 üzenetére
Hát 5500 Ft. Nem a legolcsóbb.
Nincs telefonvonalunk sajna, és nem akarok plussz 3000 forintot fizetni csak hogy ADSL legyen. Meg még a Fibernet van, de elég riasztókat olvastam róluk és félek váltani. Úgyhogy nincs sok alternatíva.
Nagyfalusiaknak minden olcsóbb mindig.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #6476 üzenetére
[link] 3MB
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #6475 üzenetére
Nekem van egy v4-es verzió és berepültem az utat.
Ha nem tudsz 3 métereset úgrani akkor nem tudsz bemenni abba a szobába.
Szerintem. Hacsak nem oda rak le respawn-kor.
-
tupacamaru
veterán
THX a mait.
-
tupacamaru
veterán
Azért ez az Unarmed nevezetű csávó tud valamit.
-
tupacamaru
veterán
Ezúton szeretnék én is Boldog Új Évet Kivánni minden kedves és nem kedves fórumtársnak.
-
tupacamaru
veterán
Újra itthon, vége lett a LanParty-nak.
dunc mesternek is tudok válaszolni, mert kipróbáltuk multiban a Perseust. Minden régi pálya benne van ami a Combat.ban is. Plussz 4 új map ami hatalmas, kiterjedésre Asylum szintüek lehetnek vagy legalábbis megközelítik azt. Azt hiszem egy új fegyver van a választhatók között, valami távcsöves géppuska szerű képződmény. A pályákon egy vagy két plussz SW is van. Most nem emlékszem hogy a régiek SW-k benne vannak-e,
Mert csak a 4 új map-ot néztük meg. Az egyik SW az energia fegyver ami villámszerű dolgot lő ki. Még benne van a falra tapadó mini-fegyó is. Alapból 150 Health van, ami UA-soknak nem olyan jó mert nem mindíg elég 1 ütés. Új skinek és insignia-k vannak még. Röviden ennyi.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6336 üzenetére
Ez sajnos igaz.
Van ügyelet.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6334 üzenetére
Erre már nagyon jó kis gyógyszerek vannak ám.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6331 üzenetére
Nyugalom a hosszú élet ritka!!!!
-
tupacamaru
veterán
válasz
Armahun #6262 üzenetére
Ha futás közben felugrassz és rugsz, akkor begyorsulsz majdnem annyira mint amikor nincs a fegyver a kezedben. De a fegyvered sebzése lecsökken, egy egész tár kell egy emberbe. Nem mindig csinálja de én már többször észrevettem ezt. Nem t'om hogy másnál volt-e már ilyen jelenség. Szerintem tök fölösleges ez a SEC, több baj van vele mint amennyi haszon.
SEC: SEC
-
tupacamaru
veterán
válasz
Richter36 #6257 üzenetére
Üres szerverről kidobott?? Én az előbb voltam fent és nem vágott ki.
Feltettem a mentett pb könyvtárakat a netre, én ezekkel játszok és nem szokott ledobni.
pb_game_dir-be Ezt oda kell másolni ahová telepítetted a játékot.
pb_c-re Ezt pedig a C:\Documentums and Settings\All User\Documents\Monolith Productions\FEARCombat\ könyvtárba.Asszem.
-
tupacamaru
veterán
THX, a mait urak.
-
tupacamaru
veterán
THX a mait
, még a pályát is leamortizáltuk.
[link]
-
tupacamaru
veterán
THX a mait skacok.
-
tupacamaru
veterán
Köszi a mait.
-
tupacamaru
veterán
Feltettem az alapjátékot. Felpecseltem 1.08-ra. De érvénytelen játékösszetevők hibaüzivel nem tudok belépni szerverekre. Kell még valami elkövetni hogy működjön?
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet.
-
tupacamaru
veterán
válasz
<cafat> #5637 üzenetére
Már volt linkelve, asszem.
Lényegében ha van beállítva jelszó, akkor be tudsz lépni mint adminisztrátor és ezeket a parancsokat tudod kiadni. Magyarul nem kell szavazást hívnod, hanem kiteheted egyből stb...stb.
[I]Following is the list of commands currently supported by SCMD:
Command Parameter Description
---------------------------------------------------------------------------
HELP List all available SCMD commands.
LOGIN <password> Logs in as SCMD Administrator.
LOGOUT Logs out as SCMD Administrator.
LISTCLIENTS Displays list of clients.
LISTMAPS List all current maps.
NEXTMAP Go to next map in the map list.
NEXTROUND Go to next round for this level.
SETMAP <map_index> Advances to map_index.
BOOTNAME <playername> Boots client by player name.
BOOTID <clientid> Boots client by client id.
BANUSER <clientid> Bans a user by client id.
UNBANUSER <banid> Removes a user ban by banid.
LISTUSERBANS Lists all currently banned users.
LISTGAMEOPTIONS Lists game options.
SHOWGAMEOPTION <optionid> Shows details on a game option.
SETGAMEOPTION <optionid> <value> Sets game option by optionid.Please note that when using SCMD from a remote client, changes made to game
options will not be visible with the listgameoptions or showgameoption
commands.
[/I] -
tupacamaru
veterán
Találtam egy ilyen fájlt: fear_server_en_108.exe 175 MB. Valaki meg tudja mondani hogy mire való ez??
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #5583 üzenetére
Most jut eszembe, a multkor a Lan Party-n még jó hogy egy külön teremben voltam egyedül mert a többi 15 embernek feltünt volna hogy az én monitoromon sokkal több infó van mint az övékén.
A többiektől elnézést a közjátékért, ez volt az uccsó.
-
tupacamaru
veterán
Hát nem tudom.
Ha akarod, 1v1-ben megnézhetjük, hogy slowmo, sw, meg lámák nélkül melyikünk milyen szinten van De nem is erről szólt a mondandóm. 4 mondatból 3-at nem értettél meg. Az hogy ki mit írkál rólam ahhoz semmi közöm és ellene sem tudok mit tenni. De köszönöm hogy bevallottad hogy más fórumosnak is és publikus szerveren is nyiltan csalónak neveztél. A látásoddal pedig valami probléma lehet, ha azt a megállapitást tetted hogy wh-zok. Sürgősen keresd fel az orvosod vagy gyógyszerészed. Egyébként te milyen hangrendszeren játszol??? Te nem hallassz semmit játék közben??? Nem hallod hogy ha valaki leguggol a lépcső alatt és nem mozdul akkor annak is van hangja???? Vagy ha jön a sarok mögül akkor egyre hangosabb és már kb tudod is hogy mikor fog felbukkanni??? Készségesen elismerem hogy tudásban közelebb vagytok valami általatok elérni kivánt célnak, de szerintem fejben még össze kellene szedni magad egy kicsit. Még életemben nem 1 vs. 1-eztem, de nem is szeretek. 6 8 emberrel szeretek játszani, mert azt még bírja a netem. Meg ott már jól kijön a wallhack is, szerinted. Nem kívánok tovább foglalkozni az üggyel, és ezek után remélem nem is játszunk többet egyszerre ugyanazon a szerveren. magi20-tól elnézést kérek mert kettőtökre általánosítottam a mondandómat de mint kiderült ez csak neked szólt.
-
tupacamaru
veterán
Én egy nyugodt ember vagyok, de ma felment a pumpa.
Van itt a fórumon két noob csávó, akik azt terjesztik rólam hogy csalok és ők bármikor levernek engem. Az állítás második felével nincs is bajom, soha nem állítottam magamról hogy pro gémer lennék. De ezek után hiába hiszitek magatokat annak ti is ugyanolyan középszerű játékosok vagytok mint én.
Azt hiszitek hogy nekem sem áll fel ha nem én vagyok az első???
Én nem lépek le 2 perc után mert nem úgy alakul a stat ahogy szeretném.
Ezuttal szeretnélek megkérni benneteket hogy azzal foglalkozzatok ami a saját gatyátokba van és ne azzal ami az enyémben. Nesze neked arany köpés!
-
tupacamaru
veterán
Nyugalom a hosszú élet ritka.
A csatamezőn elégtételt lehet venni.
Én mindig 2-es voltam nyelvtanbó, ettől függetlenül megpróbálok helyesen írni, de ez nem mindig sikerül.
A kis gép már a webáruház-ban van.
-
tupacamaru
veterán
Kijött az új kiegészítő??
A F.E.A.R.: Perseus Mandate.
-
tupacamaru
veterán
válasz
TazLeacher #5523 üzenetére
Azért ennyire nem kritikus a helyzet szerintem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
TazLeacher #5514 üzenetére
THX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest