- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
-
tupacamaru
veterán
válasz
Richter36 #6514 üzenetére
Annyit tudok hogy a "szolgáltató karbantart" asszem.
Legnagyobb bánatomra.
Detox!
Nem akarom a vitát gerjeszteni és senki pártját sem fogni, de pár héttel ezelőtt még nagyon király csávó volt aki ki tudja dugni az ASP csövét a fal mögül. Mi változott azóta? Hogy az illető veled van egy csapatban?#6516 magi20: Te is tudod mi ez, csak azt nem tudod hogy miért küldözgeti, nem???
-
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #6496 üzenetére
Az elmúlt pár napban élni sem volt időm (vagy csak most éltem igazán?!), de rendeződnek a dolgok lassan, új melo, új khmmm (hadjuk mer JuL1EtT megcsapkod
), de a régi lendület
Igen, picit duhajkodtam Final_Kill néven, decsakmer nem akartam sokat játszani, meg úgy egyeltalán,, nem volt kedvem kommunikálnia végére azé megeredt a nyelvem, dáblgé
-
Detox!
senior tag
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #6372 üzenetére
én is köszi
, Sladeel bemértük a sebzéseket, azt nem befolyásolja a [SEC].
Viszont a "gyorsulást" és a "2tárat lövök az ellenbe akkor se marad ott", jelenséget a fegyveres becsúszás generálja, 10 esetből 9szer ezután szaraxik a sebzés, a kövi spawnig. Lehet h más mozzanat után is csinálja, de ez után szinte biztos. -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Richter36 #6348 üzenetére
A létével... A gusztustalan élethez való hozzáállásával... Hogy ugyanazon a bolygón él... Hogy egyáltalán él....
Amúgy azzal, hogy hazudik de pofátlanul, bevallja, büszke rá... Legyek én is? Másnak lassan ürítenie nincs mit, ezek meg élnek mint Marci hevesen... A mi pénzünkön.. És ahogy kinéz... Médiabuzi. Illegeti magát mint egy harmadosztályú szottyadt qrva, hajlong mint egy bájgúnár...
Amúgy jól vagyok. Te? -
cucmalajmc
tag
válasz
Richter36 #6322 üzenetére
azon leszek. az a bökkenő, hogy ez gyenge gép a Fearhoz. most vettünk routert, hogy az erősebb gépemen is legyen net, de rossz kábelt adtak hozzá. (én nem voltam ott vásárlásnál, jézuska a felelős.) úgyhogy ha nyit a bolt rohanok kábelért meg beállítom a routert aztán szétlövöm a seggeteket.
-
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #6303 üzenetére
Ha bírná a gépem én bizony néha funolnék full grafon, eszméletlent tud dobni a hangulaton, legalább akkorát mint amekkorát visszahúzni a teljesítményen
Lengyel. Nem dbp-s volt? Csak mert tegnap ellenük henteltünk, meccs elején kérdezték hogy: from Hungary? mondom jaja, errel írta "Polish Hungary two Brothers" mondom azaz faszinger
, meccs végére persze camper n00bok voltunk már
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #6282 üzenetére
optikai alá egyértelműen Steelpad Qck.
Lézeres alá a szintén Steelpad S&S lehet jó választás, bár asszem 7+K, szal sztem érdemes az alá is qck-t tenni. óccso oszt jóóasztallap felejtős
Nem értem miért nem tudod faszán belőni az érzékenységet, gameben is elég jól és apránként állítható, milyen egered van
-
tupacamaru
veterán
válasz
Richter36 #6257 üzenetére
Üres szerverről kidobott?? Én az előbb voltam fent és nem vágott ki.
Feltettem a mentett pb könyvtárakat a netre, én ezekkel játszok és nem szokott ledobni.
pb_game_dir-be Ezt oda kell másolni ahová telepítetted a játékot.
pb_c-re Ezt pedig a C:\Documentums and Settings\All User\Documents\Monolith Productions\FEARCombat\ könyvtárba.Asszem.
-
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #6248 üzenetére
ez valami coop warfare nevű mod, igy elsőre 2 új játékmód, a cooperative meg a demolition, ne kérdezd hogy ezek milyenek lehetnek
, új mapok, új fegyók, skinek (fear-ből valók egy szem női karakter is van
), youtube-on vannak videók, láttam olyat aki a hawaii inges dagadt programozóval nyomta
(vagy ki is volt az, a fearből?)
kicsit komolytalannak tünik, kevés a szerver is.
ha single-fear fent van, akkor azzal is lehet valahogy valamit kezdeni talán, videókon is látszik, hogy túl buták az ellenfelek ahhoz, hogy emberek lennének...
video -
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #6248 üzenetére
Elkiabáltam, és még én bíráltam anno a szebbik nemet a megmagyarázhatatlan hibajelenségek miatt, nos a szebbik nem állvahagyott az erősebb neműek közül 3-at és beizzította a playgroundot, ez az én Júliám faszik, nem is adom senkinek
A server egyelőre csak félkész, még van rajt konfigolni való, és ami problem hogy linux alapú
, sőt most még PB is van rajt (ami engem nem engedett föl xD, igaz nem is frissítettem), de lehet menni, DD néven fut, nincs rajt pass.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Richter36 #6179 üzenetére
Felesleges, hivatalosan megölték a F.Combat PB támogatását, hamarosan kedvenc játékunk halott lesz.....innentől várható hogy a CB meccsek is megtelnek csalókkal.
Mostantól a Perseus Mandate multiját támogatja az anyacég.(abban aztán van 1-2 csodakütyü..)
FEAR COMBAT,RIP.
-
Nimrod
addikt
válasz
Richter36 #6142 üzenetére
Ezen már összevesztünk egy párszor és én továbbra is azt mondom, hogy:
1. Ez egy játék, úgy is fogom fel (és nem megyek warokra meg nemtom hova)
2. A jó játékosnak olyan mindegy, hogy milyen fegyót használ. Aki meg powerup vadász azt mindig jól meg lehet szivatni, utána leszokik róla. -
rob210
nagyúr
válasz
Richter36 #6136 üzenetére
Végre egy emberi hozzászólás
nem értem miért kell mindíg fikázni a másikat meg veszekedni.
A véleményem az, hogy hosszú idő után tegnap végre sikerült újra nyomnom egy kis gamet.
Elég szarul is ment bár a végére már egész jól lecowboyoztam a manusokat
/ dupla pisztoly fan vagyok /
Még se sírtam, hogy a fene az asp be megint kipurcantam.
Nem egyszer volt, hogy beléptem az ajtón 3 lövéshang és feküdtem.
Na ezt senki ne mondja, hogy nem camp........
Még is mentem és megtaláltam , hogy lőhetem szét a seggét.
Nem is állt oda többet -
magi20
senior tag
válasz
Richter36 #6001 üzenetére
na igen orthos alatt nem hibázott
vga nincsen húzva
de tegnap belöttem...........
2500mhz-en így 415 a ramok....jah és adtam az agp csatólófelületnek egy kis minimális feszt,,elvileg van egy ilyen beállítás.
játszottam vele fél órát,,jó is volt
ma reggel indítom a gépet,,elindul leáll,elindul leálll.
és visszaállítja magát.
biosban alapra------------miért?jah Ht: 4-en volt.
ramok alapon időzítéseket nézve.orthossal a blend stress mennt le
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #5976 üzenetére
az igen, az enyém közel sem ilyen jó minőségű
katt. Gondolom te 1024*768-ban vetted fel, nekem meg 640*480-ba kell hogy meglegyen nagyjából a 30fps.
Asszem nem szenvedek tovább a dolgokkal, max akkora vidit fogok csinálni ami még 100 mega alatti wmm-ből való lmentés után..
Köszi az erőfeszítést ahogy Dögúrfinak is -
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #5908 üzenetére
Én a gyereket basznám földhöz nem a gépet, abból a 43-as B. Steel-el csinálnék sokmagos alapú rendszert
,
btw mit szóltok hozzá, visszadobjuk a FIX run speedjét 1.3-ra? Igen sok a shotis mostanában, az unarmedes makikról meg ne is beszéljünk...
Análvadászbáró-Análkapitánynak: sry h tegnap csak úgy eltippentem de crashelt az a buzi x, még mosse jó, nem tok loginúni
Mrs. Marvalanállal tegnap azér jól elvoltunk, b+ ilyen segget..fáking bjútiful esssz...
bár attól még üszkös k**va -
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #5878 üzenetére
Sokmindent nem tudok mondani.
Nem játszott rosszul a srác, mondjuk kicsit furcsa volt a stílusa, addig bújkált amíg össze nem szedte a 100armort 2medkitet, de addig én sem tétlenkedtem
Elég jól kezdtem kapásból 5deathel(jellemző
) , aztán azért összavakartam magam. Puki félidőben joinolt, szemtanúnak őt tudom felhozni hogy a vége előtt 4perc-el kilépett a srác (ekkor 8-6-ra vezetett, igaz törtem fel mint a higany
).
Szal nem rossz játékos, csak a modora defektes kicsit, szvsz nyertem volna -
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #5841 üzenetére
De szimpatikusan csináltuk nem?
Egyébként ritka látvány az ilyen(a négy golden shooter együtt), nagyon értékelem és köszönöm h lehettünk egykét meccs erejéig együtt
Utána 2v2ztünk egymás közt egy kicsit, és történelmi pillanathoz érkeztünk
. Eddig nem játszottunk még olyan Magyarokkal (de külföldivel se sokkal), akik 2v2-ben HT-n megvertek volna Pukit+engem. Hát ez a két suhanc elhúzta a nótánkat, 23 pontal kikaptunk tőlük
, (lassan elkezdek félni hogy fellázadnak és kitesznek minket a clanból
) igaz érződik hogy már vagy 2-3 hete nem nyomjuk a 2v2-ket
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest