Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Detox!
senior tag
a múltkor PH! serveren vártam hogy jöjjön valaki,, aztán jött is egy arc, 1v1-eztünk picit, hülyérevert lenoobozott aztán kilépett!
utána xfiren is lenúbozott, nem is tudom már ki volt, gondolom látta x-en hogy egyedül vok aztán egy jó meccs reményében joinolt, na megkapta, cipóravert! xD
-
tzimash
őstag
Érzékelhető persze, zenehallgatásnál mindenképp, erőteljesebb, dinamikusabb lett a méy, a a jól megszokott gyakran hallgatott számokból pedig eddig ismeretlen hangok jöttek elő, szóval részletgazdagabb lett a zegész
fearben is meglepődtem, amikor először robbant mellettem egy granyó
ami a játékbeli laggolást illeti, hát nem múlt el... megvolt az audigy SE-vel is, meg megvan most is, leggyakrabban asylumon tapasztalom, néha cafeterián is, a többin soha.
van még pár dolog, amit nem árt ha tudsz: elég macerás telepíteni a moddolt drivert, elsőre nem is sikerült, volt hogy lefagyott közben az installere, többször raktam újra a wint (ghost image-t), mire összejött. ezenkívül pl az equalizere sem akar mostanában működni, ez különösebben nem zavar, mert amúgy sem használom.
nekem a zenehallgatás volt az első szempont, arra tökéletesen bevált. játékokban sincs vele gond a fear 1-2 mapját kivéve.(ha egyáltalán ez hangkari probléma)
szóval nem biztos hogy megszűnik a probléma egy sb live-val, ha moddolod, ha nem.
ha még nem vettem el a kedved tőle, akkor az sb0100-at vedd meg
de láttam 4k-ért audigy 1-est is itt a ph-n. -
Kr/\toS
senior tag
Hát a refinrey-n valami miatt akkor is alacsonyabb at fps mint a többi pályán, most 7800gtvel még rámondtam hogy lag, de a 9600gt-mel tényleg csak annyi hogy 40fps el kevesebb.
Az xtremeaudio, és az xmusic nem sokban egyezik meg az Audio-n nem is xfi processzor van hanem az előző generációs audigy leszármazott, és a képességei is jócskán meg vannak nyírbálva olyannyira hogy hardveresen nem is gyorsít.Szal játékra felejtős. A legolcsóbb teljes tudású Xfi az Xtremegamer, de ha rám hallgatsz már a titanium szériából választasz, az már tud Dolby Live-ot és a DTS connectet is, és pénzben ugyanannyiba fáj. (legalábbis fontban)
-
tibi34
tag
Nekem EasyTouch füles van,világmárka (
),az nem olyan drága pláne használtan.Holnap kipróbálok egy hangkártyát,"óccsót",ha kifuti 2k-ból
Az integrált Realtek ALC889ADTS,csupa jókat írtak róla.Viszont mióta "leesett" egy kondi az alaplapomról,már megint,furcsa dolgokat produkál
-
Kr/\toS
senior tag
Heh sajnos akkor belámultam és fordítva volt rajtam a füles....tom embör vaok énis..
Jelenlegi driverekkel nincs már gond, vista alatt sem, meg én használok alchemy-t ami real time ferdíti a directsoundot openal-be ezzel végleg megszűntek a nyavajáim hangtéren. Egyébként mint mondtam akkoriban is, semmi pénzért nem tántorodnék el a hardveres hangtól. Ahogy olvasgatom az alaplapi hangbajok jóval idegesítőbbek lennének a számomra; és persze processzorterhelőbbek is, a minőségről pedig még nem is beszéltem. Szal Xfi foreva.. ;) -
Armahun
addikt
Azért biza.
Ha start/futtatás: dxdia hang fülön lejebb veszed a hatdveres gyorsítást nagyban javul a helyzet, csak az a baj, hogy ilyenkor mindenhonnal halod az ellent, csak onnan nem ahol van.Eddig egy szutyok c-media 2000ft-os vackot használtam, és tökéletes volt, pontossan halottam merre van az ellen. Csak valami oknál fogva elkezdett töle fagyni a gép.
Úgyhogy darabokra törtemRészemről most erössen gondolkodom egy hangkártya beszerzésén. Csak még azt kellene eldöntenem, hogy milyet (úgyhogy ha van javaslatotok ne kíméljetek).
Kratoséknak mi baja az x-Fi karival?
-
Kr/\toS
senior tag
-
Richter36
őstag
Nem tudom mennyire volt formalitás,de menetközben is voltak akik jöttek meg mentek.
Na meg végig figyelték,hogy mennyire fejlődtem az egy hónap alatt.Rengeteget kellett játszanom,főleg 1v1-et (jajj de sokszor és jajj de csúnyán elvertek), na meg itt ez a szabály, hogy 1 hónap próbaidő és fellebbezésnek helye nincs
-
Richter36
őstag
Ja,hát ilyen arcok vannak, hogyha lelövöd akkor lagolsz ha viszont ő lő le akkor semmi gond.
Ezzel a LOD klánnal már nekem is meggyűlt a bajom.Nem igazán tudják elviselni ha valaki bemegy a szerverükre és lelövi őket.
Én pl banolva vagyok onnan.
De van még egy típus aki még nekem nagy kedvencem.Elkezd noobozni és kihív 1v1-re és amikor te vezetsz hirtelen közbejön neki valami és mennie kell.Valamelyik nap maD szerón egymásután két ilyen emberkébe is belefutottam egymás után.
Kihívtak,mert látták,hogy a csapattársam csúnyán megvert 1v1-be és úgy gondolták ennek örömére begyűjtik a skalpomat.
Hát nem így lett és hirtelen menniük kellett. -
GC-EvElyN-
senior tag
hello
Manapság azt a világot éljük, hogy csupa vérprofik játszanak ezzel a játékkal, akiket már csak akkor tudunk lelőni, ha laggerek vagyunk. ez van.
Más: Az LOD, a Dutch fun factory szerveren ne legyetek túl jók.Az FTX által bérelt szerverre nem ajánlatos menni(a nevét nem tudom). Az üdvözlőképernyőn az áll, hogy az FTX a legjobb veretlen TDM klán. A napokban felmentem egy szerverre, de csak azért, mert láttam, hogy az egyik képviselőjük ott játszott. Azonnal kértem az xfire accountját, gondoltam leszervezek valamit a hétvégére. Valamiért nem akarta megadni, vagyis nem reagált. HT-n voltunk, erős zakó elé nézett a csapat aminek tagja volt. Jelzem, hogy 10-búl 8 x megvolt ha összefutottam vele(ez nem az én zsenialitásomat hivatott méltatni, nem kell félreérteni.)
Aztán hirtelen killing spreeje, majd rampage lett. A killjei pedig biztosan tudjátok milyen formában jelentek meg a jobb felső sarokban...Arról beszélek, amikor sorozatban jelennek meg a killek, anélkül, hogy az eszköz, amivel elkövette, meg lenne jelölve.
Na gondoltam, ez is jól tolja. A véleményemet megmondtam róla, bár nem hiszem hogy ennek hatására magába szállt, és megváltozott volna a hozzáállása.Lajko, ki az a go nevá delikvens?
-
<cafat>
senior tag
köszi az üdvözlést midenkinek
sztem megoldható
de runspeed nálam min 1,5
(v 1,2 a többit utálom mert átb*sznak, pl az 1,4-es: elhiteti velem h hű de gyors, azt mégse o.O
)
medikites mod cuccom volt 1x, csak nemtom már h hova másoltam, de ha előkotortam, akkor lehetséges h azt is be tom állítani -
Richter36
őstag
Jajj! Tényleg nem a kapitány hagyta el,hanem a tervező vagy ki volt az a manus aki bepofátlankodott az egyik mentő csónakba.
Kratos: öö.. izé... szerintem itt nem volt most szó a Te pozíciódról és munkásságodról.Legalábbis én nem olvastam ilyen postot amiben ezt méltányolta volna valaki.
-
Kr/\toS
senior tag
Ok legyen, de úgyis egyértelmű....
Miféle "előnyt"?!
Bocs Lajkó de a leaderség mint olyan felelősséggel is jár, és hát nálunk mint ilyent én szerveztem mindent, a weboldaltól kezdve, a szerverig, a warszervezésig mindent én csináltam/csinálok. A többiek előtt is ott állna a lehetőség, semmi nincs megtiltva nekik; mégis ha leültünk megbeszélni valamit az lett hogy intézzem én.
Uralkodni meg végképp nem uralkodok rajtuk, elvégre szabad emberek vagyunk, mégis érdekes mód kitartanak az FMJben és adnak a szavamra...Mi ez ha nem a csapattársaim felé tanúsított tiszteletem és "munkám"(mivel nem esik nehezemre) visszaigazolása?! Ennyi...
-
GC-EvElyN-
senior tag
Hello!
Azért egy helyen némi finomításra érdemes a történet. Talán némileg helytálló az, hogy egyből beugrottam a maD-be. Némileg. Némileg pedig nem.Az utóbbi időben bizonyos okok miatt elég sűrűn megfordultam eddig valamilyen okból elkerült szervereken. Kb. 2-3 hónapja akadtam össze egy playerrel, (álnéven jáccott). Elkértem az xfire címét, Acid volt. Mentünk egy 1v1 -re, rossz napja volt, megvertem. Ezután többször jáccottunk ugyanabban a csapatban és egész jó párost alkottutnk.
A lényeg, hogy kb egy hónapja vetette fel, hogy volna-e kedvem cstlakozni hozzájuk. A válaszom határozottan nem volt, tekintettel az FK-ra és az ott uralkodó jó hangulatra. A történet talán meg is állt volna itt, ha Acid nem kérdezi meg szinte naponta, hogy megyek-e, és játszak már felvételit stb. Az idő múltával egyre több maD-essel futottam össze, és egyre kevesebb FK-val.
Igen, nem volt klánélet, de leginkább meccsek ami tudom, hogy nagyrészt nekem köszönhető mivel én tudok angolul, nekem kellett volna megszervezni. Talán lett is volna lehetőség, csak akkor éppen nem volt kinek. A prefixet is levettem már néha, alkalmazkodva az aktuális hangulatomhoz.
Ezért úgy döntöttem, hogy engedek a nyomásnakés megpróbálom. Nem titok, hogy a felvételit Enrikooo-val jáccottam. Valami szörnyű stattal végeztem. De élveztem. Az esélytelenek nyugalmával mentem végig. Nagyon megvert.
Egyébként még a felvételi előtt közöltem Richterrel, hogy kilépek.
Ennyi, amit kiegészítésnek szánok. Én is sajnálom hogy így alakult, de nem bántam meg. -
Richter36
őstag
Ezzel az erővel Pistabáttyám megmaradhatott volna a Win95-nél is hisz ő minek követné a fejlődést? Ő csak az egyszerű Pista bácsi akinek jó az amit elélöknek.
De szerintem kár ezen vitatkozni,mert mindenki olyan böngészőt használ amilyet akar és amilyet tud kezelni.tzimash: nem látod a tálcán az ikonokat "ember"
firefoxot használok csak megmutattam Zed harcostársnak,hogy megy az internet exploreren is
Tupac: ott a firefox ikonja a tálcán -
Kr/\toS
senior tag
Pacsuta Pista nem fog klánok után kutatni a neten.
Mindent lehet amit itt és ami a lényeg még többet is, csak bizonyos funkciók máshol vannak, de még MINDÍG szem előtt,ÉS ha netán zavarna a csillivilli külső lazán visszaválthatsz fapados kivitelre(mint itt). Már az is baj hogy emelteb színvonalon lehet folytatni valamit?! Legalábbis ez volt a cél és a többieknek tetszik és használják is. Ezekszerint lesz aki nem; de hát pistabátyámnak nem lehet elmagyarázni hogy frissítsen....
-
Kr/\toS
senior tag
Ezt a képernyőt úgy hívják hogy szerverkarbantartás, de ha gondolod kifejthetem részletesen...
Majd nézz meg 1x egy kimutatást hogy a weblapszerkesztésnél a tényleges idő hány százalékát kell IE6( ! only ) optimalizálásra fordítani.....áh ne fáradj: 40 % ! Ez magáért beszél, amellett hogy a spyware írók kánaánja az IE6. De jó az neked.
Tökéletes példa: vergődj el 1x BKS holnapra ;) az hihetetlen módon semmi másban nem megy(normálisan) csak IE-ben. Az mi ha nem kényszerítő erő?! Szánalom.Tzimash: perpill Opera 9.51 használok, de a Firefox3 is jó. Kényelem és gyorsaság szempontjából.
-
Mc Röff cpt
csendes tag
Szerintem aki megint kezdi a sulit az most tolja ezerel és nem forumozik
A másik forumon sem zajlik az éllet mindenki punyad
Én most kezdem ujra pakolni a cucokat a gépre egy teljes vin re instal után most Xp3 van fent de mintha picit lassab lenne igy nah mindegy ez marad jelenleg a ház vásárlás meg a költözés ki üriti a kaszát gépre már nem marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged