- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #3817 üzenetére
A pb azért van hogy baxakodjon és ledobálja a nem csalókat
igen, ezt én is idézni akartam az előbb, és először nem is akartam elfogadni a ''felkérést''. DE Sajnos sokminden változott azóta.. Puki átnyargalt, Kab-al is beszélgettünk és mondta hogy már csak ritkábban fog nyomulni, war szempotjából te sem vagy valami lelkes, ahogy sokan mások sem. Tupa nem jött a LEK ellen szal sztem őt sem a warok mozgatják, Soak pedig már régóta nincs/nem aktív.
Tehát itt van a PH! mint remek társaság, (továbbra is irogatnék ide ha lehet ezekután), de warokat tekintve nem aktív. Én pedig lehet hogy warbuzi vok, de egyedül nem tudok, és az FMJ-s fiaskó után szívesen ütköznék velük, ahogy sok más csapattal is.
Szal most úgy tűnhet hogy szart csináltam a számból, de a fentiek együttes kombinációja vezetett hozzá
Norbert: rég találkozam már vájlingal (4-5hónapja) de ezekszerint lehet hogy nem volt véletlen a score előnyöm
. icU cheater klááán
. Nem hallottam a dologról (igaz nem követem az eseményeket) de figyeltem párszor Tempot flyból és nem láttam semmi kirívót. Azonkívül hogy nagggyon pro szinten mozog. De lehet, viszont akkor se köll összetörni a lelki világomat, ojaan érzéketlen vaagy
(
)
RoMaO.. nab+ ezt jónak mondod.. kérdezdd Padreet ő már tud egyet s mást, mellesleg anno basseroztam már [link] együttesnek, igaz egy másik számban. A minőséget ne nézdd a Sony-BMG Records valahogy nem támogatott minket
A jelenetek a Romper Stomper c. fimből származnak, és StompaR-el (tod ő is Rusher
) a neve kapcsán elegyettünk szóba anno pubon. Ő volt az első rushos akivel beszélgettünk asszem
(mielőtt bárki megkövezne hogy antiszemita f@sz vok, NEM követek és éltetek semmilyen white power/Savaria Skins vagy egyéb hasonló ideológiát!, de azért az ember színe a fehér
(vicc vót).
-
dunc
nagyúr
-
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #3573 üzenetére
ÓÓÓ Grácie
én igyekszek de egyelőre csak megya lé
lakbér, rezsi, meg ma vettem egy új ágyat is
Jó nagy, jó kemény, és még nem mérgezték női sikolyok
Serot én mindig a player lista alapján választottam. Oda mentem ahol voltak nagy nevek. De utolsó tudomásom szerint a =GK=-n majdnem mindig jó csaták voltak. Nem pro (bár egykét iCUTempo, The One, AcidEifel néha befigyel) sero, de lehet fejlődni és a ping is korekt -
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #3365 üzenetére
Előtte meg egy másik magyar szerón mentem néhány kört, ahol egyből leanyázott a csapattárs.
Utána lettem, hogy a prohardver2 még mindig üres, ezért kerestem magamnak valami mást.
Én személy szerint DM-et sokkal jobban szeretem, mert hiába vagyunk TDM-es szerókon amikor sosincs csapatmunka. -
Kr/\toS
senior tag
válasz
Armahun #3298 üzenetére
A setpoint már rég a 4.00.121 verziónál jár, és szvsz nem sok jobb mouse-driver létezik, teljesen kiírtható az egérgyorsítás belőle(a setpoint féle drivert kell választani nem pedig a OS implementation-t). De max mx518-tól fölfelé érdemes használni mert csak ott használhatod ki az on-the-fly felbontásváltást.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Armahun #3147 üzenetére
Hát igen, azt hallod aki fegyverrel dübörög, de ehez nem kell sétálni
, en sosem megyek fegyverrel mert lassu és hangos.
A kihajolásnak csak warokon látom értelmét, pubon elé érdekes kivitelezni.
SaD szerveren volt régen komoly run1.5+unarmed kb mintha egy rakétában ülnél
[Szerkesztve] -
haxy27
aktív tag
válasz
Armahun #2707 üzenetére
Bocs de meg kellet várni még be töltödik mégpeddig azért mert átmásolja a második mapába aminek most nem tom a nevét de oda már a CRC alapján hozza létre a könyvtárat és ráadásul még tömöriti is a fájlt. Ugyan tényleg 1 - 2 mapnál pár megánál nem kell sok idő még megcsinálja de én megprobáltam 10 mapon ez ugy 120MB volt erre 20 másodpercet vártam legalább mire átmásolta és tömöritete.
Viszont van hátránya is a dolognak mivel nem akar mindenki szervert csinálni igy csak a helyet foglalja feleslegesen mer ugya meglesz egyszer eredetiben +még tömöritve is ez kb 30% - 60% + hely foglalást jelent. Ha nem kell a szerver akkor minek?
Másik meg van akinek a fájl másolás is gond nem ám még ezzel is szorakozon. dehát kinek hogy megy csinálja mindenki ugy ahogy akarja. de szerintem egy ttömöritet mapábol könyebb be másolni egy másik mapába. Gondolom én.
[Szerkesztve] -
haxy27
aktív tag
válasz
Armahun #2696 üzenetére
Hát nem tom mért nem lenne elég énekem elégvolt csak oda tenni. akkor nem elég ha szervert akarsz csinálni akkor bekel másolni az első mapába is mert másként a szerver nem látja. Most a meló helyen vagyok igy nem tok segiteni, majd holnap othon leszek akkor leirom pontosan ha szervernél mit kell csinálni. Egyébként valahol fenteb irtam hogy találtam egy progit amivel meg lehet nézni mien könyvtárat kell létrehozni ahhoz hogy ne keljen a szerveröl tölteni. persze a mapokat be kell szerezni akkor is. de ezek meg az általam már használt mapok igy tuti menek. +mint mondotam ki van probálva azt sajna elfelejtetem irni hogy ez csak Windows 2000 és XP professinál nál és a home változatnál van igy. A Vista már más tészta mert kicsit mások a mapák.de ott is kel egy ijen könyvtárnak lennie a játékhoz csak kérdés hogy hol.
A letöltés ment azoknak kiknek küldtem az emailt? 2 embörkének küldtem mailt ha kell még valakinek az szoljon és holnap este össze hozhatnánk a mapokbol egy franko partit. -
tupacamaru
veterán
válasz
Armahun #2470 üzenetére
THX Arni, nálad a pont. Ezt akartam leírni csak nem sikerült ilyen egyszerűen megfogalmazni. Tehátmivel a hőtermelés állandó és a vizzel még több hőt tudsz elvonni az alkatrészektől a szobában még melegebb lesz. Szerintem. Persze halkabb a rendszer és tuningot is jobban bírja.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #2416 üzenetére
Amit Soak javasolt hogy DX alatt vegyem le a hangkártya gyorsítását az nem változtatott, vagy mégis. A hang nálam nem késett és nem is akadoztam (persze lehet, hogy ennek köze van a PB-s törlésnek is). Utánanéztem egyébként ennek a PB-nek. Amiket futtat azok a részei a rissítő egységének, csak éppen nincs beminősítve, ezért kártékonyként kezeli az Ad-Aware.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Armahun #2361 üzenetére
Sry extrém mód bekevertem a CSCZ-vel sry.
A FEAR meg Single-ben nem akadozik(egyáltalán), a multiban meg a linuxos szerverek szutyadékok, a win-es szerók tükörsimán futnak, majd figyeld meg ha eddig nem nézted volna. Képességben meg jócskán eltér a kettő, a jupiter ex alapból dx8 alapú, míg a source dx6-tól indul. -
<cafat>
senior tag
válasz
Armahun #2361 üzenetére
nemtom nekem 1általán nem szaggat a fear, a karin nem húztam semmit, és 1024x768, és aránylag elég jó beállításokkal... .osan nemtom h mik, (min, med, v hight), nem néztem, csak hagytam azon amire belőtte magát alapból mikor elindítottam....., de viszont minden nagyon gyönyörű....
-
Diego!
senior tag
válasz
Armahun #2333 üzenetére
Hello ami most legjobb ár-érték arányba az a x1950pro 34-35 K Nvidia téren most a középkat. 8600 GT de az a várt dx 10-be gyengén teljesit, viszont a fear combat hasit rajt......
A vga-t pxi-expressre írtam neked agp-s rendszered van?
Iszonyt meleg van és azt a kari is megsínyli én +ba raktam a gép elé egy asztali ventit,mi izzadunk de a gép most OK ....
[Szerkesztve] -
-
Nimrod
addikt
válasz
Armahun #2249 üzenetére
Csak egy tipp. Amikor legutóbb befrissítettem PunkBustert akkor kicsit belassult a játék és sok üzenetet irogatott a képernyőre. Ma megnéztem és mindig ott van a memóriában (de minek?), lődd ki kézileg, hátha. PnkbstrA néven fogod látni.
Én most a héten kihagyom, ebben a melegben nem izzasztom a gépet Fear-el. Már így is 32 fog van a szobában.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
válasz
Armahun #2105 üzenetére
Én is csak dicsérni tudom Gab-Dög. csapatmunkáját
(fejenként egy meghajlás),dög mindig jó helyen volt és kihasználta a kipattanó labdát,
nem véletlen neveztem el dögkeselyünek...
Ja Gab ha tudnád hányszor üvöltötem miattad ,nem ép dicsértelek
mert sokxor lekaptál,hogy majdnem infartust kaptam
-
magi20
senior tag
válasz
Armahun #1970 üzenetére
sry a tegnapiért,,vhogy minden összejött.
egyedül a buzi kihajlásokkal vannak gondjaim,egyszerűen nem tudom hova rakjam a billt,mert én nem a megszokott w,a,s,d spacel játszok.
de most lehet fogok venni valami gamepadot vagy mit,ahol direkt a kihajlásoknak van 2 gomb rögtön a jobbra balra mellett.
Skacok:::::::::::ma napközben csinálok szerót,nem tudom tegnap mi volt a baj.
Hány körül legyen?
Vasárnap 21.30 nincsen későn egy pöppet? -
Detox!
senior tag
válasz
Armahun #1970 üzenetére
Puki veszélyes, énis tapasztalom napról-napra.. Dehát ez legyen a LEK gondja
Az ilyen önbecsülés helyrerakó DM meccsek nálam is előfordulnak. Főleg mikor fölmegyek egy 8as serora és AcidEifel-ek meg N4palmok, meg icU'Tempok ellen kellene alakítanom vmit... Legtöbbször addig maradok amíg a kill/death arányom pozitív mérleget mutat, ugyanis az alatt már nem aláztatom meg magamIgaz ilyenkor kizárólag sunyi ezközökkel operálok, és megpróbálok fondorlatosan ölni, persze csak azért mert a rusholás esélytelen
-
dunc
nagyúr
válasz
Armahun #1839 üzenetére
''A legegyszerűbb módszer ahogy Dunc is írta korábban :
A .arch00 kiterjesztésú pályát bemásolod a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEARCombat\Custom\CompressedArch
Mappába.
Elindítod a játékot Multiplayer >> host >> Maps itt Az AVILABLE oszlopból hozzáadod a SELECTED oszlophoz OK >> LAUNCH gombbal iddítod a szervert.
Nem kell megvárni amíg betolt kiléphetsz ESC -vel.
Ha mindem igaz mostmár élnek az újjonan szerzett mapok és nem kezdi letölteni a szerverről.'' ezt használjátok így a legjobb, mapok innen:[link]
[Szerkesztve] -
Gab606
csendes tag
válasz
Armahun #1794 üzenetére
Csak csatlakozz szeróhoz, letölti majd onnan, nekem lejött ugyan link-ről, de azzal nem mentem semmire, csatlakozásnál ismét töltött.
Dunc:
Faxa egy mapot találtál gratula.
Hasonló mint high tech csak sokkal szükebb folyosók + több beállóhely.
Ha csak arra gondolok mit fogok itt alkotni sotival......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged