- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Köszi. Ezt hogy kell használni vagy értelmezni? Telefonon nem látom, hogy hol lehetne a kupont beírni és az árak dollárban nem tükrözik a cikkben írtakat.
Ez a gshopperes szállítás akkor expressone-os, plusz költség nélküli?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
CptAdamica
veterán
-
tomp
félisten
Nekem kb 2 héttel hamarabb jött az óra. Oké azt egyénileg rakták előrébb...
Priority-vel nem.
A UPS mondjuk eléggé hülye. Nem tudod átrakni a kézbesítési helyet csak ha már 1x megpróbálta a futár...
DHL-nél viszont még az út alatt megadod, hogy rakják Alzaboxba és a sofőr már eleve odaviszi... -
PeteePeti
őstag
Nekem Mastercardal egyből végig ment a rendelés! Szerintem PayPal lesz a probléma!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
CptAdamica
veterán
Ha még nem volt paypal-od, akkor ajánlott a 2 lépcsős azonosítás is, így minden fizetés előtt sms kódot is kapsz. Szerintem lehet többet is, elvileg 80€ offot írnak, ingyenes priority szállítás szerintem még megy mellé ha van kuponod.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
CptAdamica
veterán
Igen, itthonról is akkor indul az előrendelés. Szerintem csak a priority szállítás a fontos, nem tudom mekkora tülekedés lesz, azt mondják még, ha PayPal-al fizetsz és feljön a fizetési ablak, akkor már a tied. Kíváncsi leszek az árára, én is be akarok húzni egyet.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest