- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Aktív témák
-
TudorVigyor
aktív tag
Aha. Ha a másolás az ominózus DVD íróról az írásnál használt HD-re ennyi, akkor nem tudom.
Mondjuk azt vitatnám, hogy a puffer nem ürül ki, hiszen te magad írod, hogy valószínűleg az írás megáll (piros LED nem ég), és nem tudom mi más közvetlen oka lehet ennek, minthogy az író puffere kiürült.
Egy paraszthajszállal közelebb juthatunk a problémához, ha a processzorhasználatot ellenőrzöd, magas prochasználatnál pedig megnézed, mi eszi a procidőt.
Ja, ha van rá időd, hogy turkálj a gépben, szerintem az átkábelezéssel még érdemes lehet megpróbálkozni.
[Szerkesztve] -
TudorVigyor
aktív tag
Szia. Ez nem normális működés, a pufferkiürülés miatt az írást meg kell szakítani az írónak, és a megírt DVD minősége sem azonos azzal, amit pufferkiürülés nélkül el lehetne érni. Javaslatom: 1) UDMA mód be legyen kapcsolva. 2) Az azonos IDE csatornán lévő eszköz ellenőrzése, UDMA-t tud-e egyáltalán, ha kell, cserebere. A firmware frissítés remélhetőleg nem okoz problémát; konkrét meghajtótípust sajnos nem ismerem.
-
The7up
tag
Nekem is volt olyan problémám , hogy írás közben a buffer kiürült, de én ezt betudtam a windóznak meg annak, hogy nem érdemes a system vinyóról írni dvd-t. Négyszeres sebességnél egy buta időben induló vírusellenőrués vagy a windows valami ötlete, hogy ő most teszi rendbe a swap filet, hát elég komoly problémákat tud okozni.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged