- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
udv!
ovoda felujitasra palyaztunk, es most angolul is le kell irni mit is csinaltunk. ebben kerem a segitsegeteket.
- lomtalanítás a raktárépületekben
- raktárépületek ajtajainak renoválása (zárcsere, kilincs csere)
- homokozó - ill. járdaszegélyek feltöltése, balesetveszély elhárítása
- fa mászóka lépcsőfokainak javítása, cseréje
- kerítés javítása (drótfonat megerősítése, kiálló részek levágása)
fakivágás (kerítésre rádőlő, balesetveszélyes fa eltávolítása)
elore is koszi... -
efge
aktív tag
udv!
ezt kerem angolul:
''sokat tanultam tőletek, öröm volt itt dolgozni. Kivánok sok sikert, egészséget!''
vagy valami hasonlo ideillo szoveget.
koszi... -
efge
aktív tag
hivatalos igazolas (apeh) hogy forditsam az ügyszám és ügyiratszám kifejezéseket. az a baj, azt sem tudom magyarul mi a kulonbseg koztuk.
és e mondat eleje kellene még:
Ez az igazolás nem szolgál bizonyitási alapul a tartozás beszedésére irányuló eljárásokban, továbba a fent megjelölt felhasználási célon kívül más célra nem használható fel.
...and not applicable for any other purpose than it was issued. ?
elore is koszi... -
efge
aktív tag
miutan az egesz hetvegem rament erre a forditasra, kb fel oraja megtalaltam a Vertes eromou 2001 evi uzleti jelenteset. amiben minden benne van, amit az elmult 48 oraban csinaltam
mi a tanulsag?
[link] -
efge
aktív tag
ezekben kerek segitseget:
Ezek értelmében a könyvvizsgálat tervezése és elvégzése révén kellő bizonyosságot kell szereznünk arról, hogy a pénzügyi kimutatások nem tartalmaznak lényeges hibás álllítást. A könyvvizsgálat magában foglalja a pénzügyi kimutatások tényszámait alátámasztó bizonylatok mintavételen alapuló vizsgálatát, emellett tartalmazza XY Kft. által alkalmazott számviteli alapelvek és az ügyvezetés lényegesebb becsléseinek, valamint a pénzügyi kimutatások bemutatásának értékelését.
cegkivonatnal hogy irjuk angolul ezeket?
képviselet módja. Az ügyvezető önállóan, a termelési- és a gazdasági vezető együttesen jegyzi a céget.
A Veszprém megyei Bíróság, mint cégbíróság hivatalosan igazolja, hogy ezen kiadmány adatai a bíróság jogerős végzésein alapulnak.
A kiadmány hiteléül:
koszi mindenkinek aki segit. a ti egeszsegetekre is iszom majd holnap ha vegre vegzek! -
efge
aktív tag
válasz
corlagon #2755 üzenetére
magyar merleg angol forditasara.
Tartósan adott kölcsön kapcsolt vállalkozásnak
Tartós, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír
Bevételek aktív időbeli elhatárolása
Vevőktől kapott előlegek
mi a kulonbseg a kolcson es a hitel kozott?
Költségek, ráfordítások passzív időbeli elhatárolása
és hasonlo nyalanksagok...
amiket eddig talaltam azok csak a fo kifejezeseket adjak (liabilities, current assets, stb).. -
efge
aktív tag
ezen szep pentek esten ugy esett, hogy szuksegem van egy angol nyelvu penzugyi merlegre ,minel reszletesebb, annal jobb.
ha valaki tud ilyet (kuldeni vagy linket) annak nagyon halas lennek. ezektol a kifejezesktol kriaz a hideg
elore is koszonom... -
efge
aktív tag
integrált ügyviteli rendszer - integrated management system?
nincs ra jobb kifejezes? -
efge
aktív tag
koszonom...
-
efge
aktív tag
''Hadd hivjam fel a figyelmet, arra hogy...''
hivatalosan
koszi -
efge
aktív tag
udv!
alvallalkozoi szerzodesre keresek vmifele mintat angolul.
egyelore google nem baratom, ezert ha valaki tudna adni vmi linket, vagy vallalna hogy tobb kifejezest is lefordit (pl: Biztonságtechnikai vonatkozású kérdésekben a szervezet területileg illetékes munkavédelmi szakfelelosei adhatnak utasítást a Vállalkozó számára.) azt megkoszonnem! -
efge
aktív tag
válasz
parandroid #2125 üzenetére
koszonom.
erre gondoltam en is,csak remeltem van vmi ''irodalmibb'' megfogalmazas -
efge
aktív tag
hogy lehet ezt szepen mondani angolul:
az attol fugg. -
efge
aktív tag
urak, kicsit masfele terelem a temat!
ma vagyok utoljara a munkahelyemen, vmi frappans es rovid szoveg kene bucsuzoul. tehat hogy orom volt itt dolgozni, sokat tanultam, koszonom a segitseget, minden jot kivanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest