- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
ezt egy őrült kanadai írta nekem ebayen:
Hello. I%u2019m Dr. Christian Richard Biehler. eBay.ca: the.love.almighty eve.eminem.rose ( Ms. Infinite ) aiyana.ava.love ( Ms. Love ) the.olympian quantum.einstein.relativity.theorem.22nd.almighty.50.5.0.0.god the.only.infinite the.eternity the.programmer the.it.expert quantum.life.theorem.1st.almighty.50.5.0.0.0.1 quantum.love.theorem.0th.almighty.50.5.0.0.0.1 one.only.infinite one.only.love www.einstein.relativity.theorem.22nd.almighty.50.5.0.0.com0 ms.god ms.infinite quantum.einstein.relativity.theorem.22nd.almighty.50.5.0.0.1 0.1.doctor 2001.a.space.odyssey raaw.2001.a.space.odyssey christian.issac.einstein the.star.wars the.phantum.menace the.only the.lord.almighty absolute.moron.retard the.alsolute.stupid.moronic.retard etrard the.infinite.infinity.god.lord.almighty issac.fred.newton the.infinity 0.1.infinite 0.1.love the.one.0.1 the.eternity.com.0.1 eternity.0.1 www.it.com.0.1 it.0.1 the.love.infinite the.odyssey avi.neal.anderson axl.william.rose jessica.lyn.anderson alica.april.rose aiyana.ava.einstein christian.apple.biehler 0.0.lord How about an offer from you Please!! DAM I don%u2019t have Matrix! Hmmmmmmm. Well, I%u2019m into Science, manly the.programmer pursuit! @The_One_Odyssey (I cancelled this)!
aki képes értelmezni annak fizetek egy sört
-
cbmfan
senior tag
eladtam valamit, két hete még tökéletesen működött, most viszont nem akar... gyűjtő az ember, felajánlottam 5$ visszafizetést vagy sztornózom. ez a válasz jött:
Might go for the refund to be on the safe side.
ausztrál... konkrétan most mit is akar?
-
cbmfan
senior tag
válasz
Hasaggymeg #19137 üzenetére
az tuti.
-
cbmfan
senior tag
csomag feladva. kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből
-
cbmfan
senior tag
köszönöm, ez tökéletes lesz.
azért a lámatoszó szarevő kissé erős lenne
-
cbmfan
senior tag
egy hibás 9800 GTX kártyát fogok postázni dél-Amerikába, amit esélyes, hogy ellopnak. tennék csomagba papírt valami hasonló szöveggel, hogy ez a kártya hibás, nem éri meg ellopnod, lásd képet: (ide kerül kép), inkább válasszon egyet a két filteres tea közül és küldje tovább. ennek a megfogalmazásában kérnék segítséget, tudásom sajna ehhez kevés
-
cbmfan
senior tag
ezt dekódoljátok kérlek, mert képtelen vagyok rá.
"i WAS GOING TO BUY THIS PIECE, HOWEVER IT APPEARS THAT
NOT ONLY IS THE GLADD IS DAMAGED, BUT SO IS THE CASE AT
THE LOCATION, WITH PAINT TRANSFER. YES?"egy óráról van szó, üvege repedt, és az aranyozás tükröződés miatt zöldnek látszik az egyik élen.
-
cbmfan
senior tag
autóban index relé mi angolul? azt is találtam egyet piacon, nyolcvanas évekből.
-
cbmfan
senior tag
kissé összetettebb kérésem lenne: ehhez kellene kis segítség, hogy fel tudjam rakni ebayre.
-
cbmfan
senior tag
srácok, mi a leveles gyufa angolul? google translate szerint leaf matches, de szvsz tuti nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest