- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wildmage
senior tag
válasz
#54715584 #262 üzenetére
A magasabbik.
Az alacsonyabb a Kaoz becenévre hallgat és a mai napig elte-s
A Sipi név meg mond valamit, csak én se emlékszem
Egyébként nem én voltam az első, aki elment asszem. No, megyek bevezetés a szakmai németre órára áááááMiért kell 2 üzleti középfok egy közgazdásznak?
-
Wildmage
senior tag
válasz
#54715584 #260 üzenetére
Hmm, most nézem, hogy elég értelmetlenül írtam le mikor jártam oda. Szóval még1x. 2000-ben vettek fel, de a szakközepes ötödévem miatt halasztottam és csak 2001 szeptemberétől jártam oda kb olyan nov. elejéig. Egyébként András vagyok. Volt belőlünk asszem 2 is annak idején, mert a haverom, akivel 1 szki-ből jöttünk szintén erre a névre hallgat.
-
Wildmage
senior tag
válasz
#54715584 #245 üzenetére
2000-ben vettek fel, de a programozó ötödévem miatt, csak 2001 szeptemberéig voltam ott. Lehet, hogy a felvételin még találkoztunk is anno.
Aztán meg berágtam, mert nem volt kedvem évekig 5-10 éve lejárt programnyelveket meg ilyeneket tanulni, így leléptem és elmentem közgizdának.
-
Wildmage
senior tag
válasz
#54715584 #215 üzenetére
Ne haragudj, de valamit nagyon összekevertél most szerintem. A szoktál vhova járni kérdés a következő szerintünk (megkérdeztem egy angoltanár szakra járó haveromat is, aki meg mindíg ott tanul, ahova én is jártam egy ideíg) :
Do you often go to ...?
A ''So, do you used to go out somewhere?'' már csak azért sem stimmel, mert do+múlt idő nem igazán nyerő. Kérdésben max did you use to lehet ez a forma.
A used to do sg jelentése egyébként kettős:
a, egyrészt a régmúltban lévő szokás kifejezésére
b, pl. Hozzá vagyok szokva a korai keléshez. mondatban. -
faster
nagyúr
válasz
#54715584 #215 üzenetére
Én nem tudok igazságot tenni ebben, én erre emlékszem csak a used to szerkezetről:
Ha a cselekvés régen és gyakran vagy hosszan tartóan történt, akkor szokásos a used to használata
Gyerekkoromban rengeteg krumplit pucoltam Þ
I USED TO PEEL a lot of potatoes when I was a child
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest