- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Tyson
senior tag
Sziasztok!
Nagyon fontos lenne ez a szöveg holnapra, segítsetek lécci!
Kérem adatainkat azonnal töröljék az adatbázisukból. Ezennel megtiltom cégünk bármely adatának tárolását, kezelését, jövőbeni felhasználását, harmadik fél felé történő kiadását.
Én erre jutottam:
Please delete all of our data from your records immediately. Hereby I forbid the storaging, managing, using and giving to a third party any of our data in the future.
Köszi a segítséget!
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
Hasaggymeg #6673 üzenetére
ja, cooperation-t akartam írni a corporation helyén
A to-ban mennyire vagy biztos?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali'
A "nyitott az együttműködésre" kifejezés hogy van englishül?
open in coorporation? -
[HUN]Tyson
senior tag
Üdv!
Segítsetek ezt lefordítani plíz!
Many vibration analysts make repair recommendations or create work orders for machines but don’t (or can’t) follow up to see if their diagnosis was correct. This is unfortunate as a great deal of valuable and educational information is lost. Accept that you will sometimes be wrong and do whatever it takes to find out the “as found” condition when the machine is opened up for repair. This is often difficult to accomplish but it is well worth the effort and in the best circumstances this should be implemented as a normal procedure.
Thx in advance.
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
Hasaggymeg #5835 üzenetére
Nem neve semminek. Amerikai a lelkem, biztos a gettóban tanulta a nyelvet
R: Thx!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Üdv!
Egy angol bizniszpartneremtől kaptam a következő egysoros mailt:
How are things going for you guys? Did I ask you if you do much business with process?
Addig értem hogy Mi a szösz van? De a második mondatot nem tudom értelmezni.
Plíz help!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Csocsi!
Ezt segítsetek értelmezni lécci:
A disadvantage of this concept of maintenance as a minimum defect is overlooked until it becomes a major/high-cost breakdown; when the minimum defect could have been repaired at a much smaller cost.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
angol szakcikkeket kell keresnem a neten egy bizonyos témában, de a szótár nem ad semmit a szakcikk szóra.
Hogy van angolul a szakcikk?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
A díjlehívást hogy mondják in english?
Azt, amikor megadom a dombor viza számát, tulaját, lejáratát, meg ami kell, és a másik fél leemeli róla a pénzt, tehát nem én utalom neki.A teljes mondat vmi ilyesmi lenne:
Van-e arra lehetőség, hogy leemeld a pénzt a számlámról?Köszi!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Sziasztok!
Ezt lécci:
People may need to perform tasks that they are over qualified for so as to maintain their competency.
Köszi!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Légyszi fordítsátok le ezt nekem angolra:
Meg tudom venni tőled a kábeleket, vagy más gyártót kell keressek?
Köszi!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Sziasztok!
plíz ezt fordítsátok le:
Az ügyfelem érdeklődik, hogy a használt kameráját be tudnád-e számítani új kamera vásárlása esetén.
Köszi!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Lécci, ez elég sürgős lenne:
Többszöri sikertelen e-mailes megkeresésem után ezúton szeretnék árajánlatot kérni a következő termékre: ...
Köszi!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Lécci ezt:
Validation - implement and validate to ensure that corrective action does “what it is supposed to do.” Detect any undesirable side effects. Document this on the Action Item Table. Return to root cause analysis, if necessary.
Determine what improvements in systems and processes would prevent problem from recurring. Ensure that corrective action remains in place and successful.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Köszönöm!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
A konferenciát rendezninek mi az igéje?
És ez hogy van: az általunk rendezett konferencia
-
[HUN]Tyson
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
A kitenni/feltenni a honlapra kifejezés hogy angolos?
Gyanítom nem put-tal. Publish? -
[HUN]Tyson
senior tag
Besides assuring one is always collecting data in the same location, sensor pads also provide higher quality data, especially at higher frequencies.
Lécci, lécci...
-
[HUN]Tyson
senior tag
#4664 plíz!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Ebben segítsetek plíz, szép magyarsággal
Pinpointing vacuum leaks with an ultrasonic detector can be especially challenging since the turbulent ultrasonic hiss produced by the leak is mostly sucked inside the volume being tested. Try using a contact probe or magnetic probe instead of the conventional airborne sensor. Position the probe close to where potential leaks could occur and turn the sensitivity to maximum. Listen for the same sounds that characterize a leak as air rushes turbulently inside the volume.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Aloha!
Ez milyen kalapács lehet: shot-loaded, deadblow hammer?
Szövegkörnyezet: However, if hit it you must, then use a shot-loaded, deadblow hammer and never a steel-faced sledge hammer.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
Ez hogy hangzana helyesen magyarul? A lényegét értem, de szép magyarosan nem tudom leírni:
This procedure will eliminate debris that was trapped in the filter element from rinsing out when pulled through the oil in a filled housing.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
a kifutó termék hogy van angolul?
A szótárban csak a kifutót, mint szinpadot találtam. -
[HUN]Tyson
senior tag
Hali!
Segítsetek plíz!
Mit jelent ez: Overall condition rating?
és ez:
Assuming measurement by accelerometer on velocity pickup securely mounted as close as possible to bearing housing.
Assuming machine is not mounted on vibration isolators (for isolated machine - set alarm 30% higher)
Set motor alarms the same as that for the particular machine type unless otherwise noted.
Consider setting alarms on individual external gearbox positions about 25%higher than for a particular machine type.
Magyarosan plíz, ne csak a szavakat. Kiszótáraztam, de nem akar összeállni mondatoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest