Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

köszönöm srácok :R :R amig nem lesz sub 8.30.xxx ugysem nyugszom, de most még várok egy uj cput, addig lehet nyomok még egy tesztet majd a gigában is. abban jobb effem volt. de a bclk valamiért nem akart jól menni.

subaru: már nem bánom :D

jones: a tras szinte semmit nem számít, a trfc már inkább, szép lassan haladtam vele lejjebb, megmondom őszintén 72 alatt nem is néztem, annyi minden más subtiming és egyéb tweak van az Asus-ban, ami viszont olyan szinten befolyásolja az effet, hogy 110.4 bclk-n futtatott 32M-em lassabb volt mint a fenti 109.9-es. nem véletlenül ramtuningról szól ez a verseny. iszonyat sok beállítás van ami hidegben másképp viselkedik mint levegőn, így képtelenség pretest-elni. egyébként a cl5 és cl6 között semmi stabilitási kül nincs. ahol nem megy az 5 ott a 6 sem. valamint nekem az az osztás amit Strat használ a 2800+ még c7-en se bootol. lehet a cpu nem szereti. ja és igen. a lap. 2401 bios-t nem lehet letakarítani róla. mióta felkerült semmi másra nem enged flash-elni. write protected. se dos alól se semmi. mákom van, hogy amugy nem olyan rossz bios de a 0028-ban jobban bíznék, tekintve, hogy az való subzerora. már írtam Asus-nak ezügyben, lehet, hogy egyedi probléma, majd kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák