Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
köszönöm srácok
amig nem lesz sub 8.30.xxx ugysem nyugszom, de most még várok egy uj cput, addig lehet nyomok még egy tesztet majd a gigában is. abban jobb effem volt. de a bclk valamiért nem akart jól menni.subaru: már nem bánom

jones: a tras szinte semmit nem számít, a trfc már inkább, szép lassan haladtam vele lejjebb, megmondom őszintén 72 alatt nem is néztem, annyi minden más subtiming és egyéb tweak van az Asus-ban, ami viszont olyan szinten befolyásolja az effet, hogy 110.4 bclk-n futtatott 32M-em lassabb volt mint a fenti 109.9-es. nem véletlenül ramtuningról szól ez a verseny. iszonyat sok beállítás van ami hidegben másképp viselkedik mint levegőn, így képtelenség pretest-elni. egyébként a cl5 és cl6 között semmi stabilitási kül nincs. ahol nem megy az 5 ott a 6 sem. valamint nekem az az osztás amit Strat használ a 2800+ még c7-en se bootol. lehet a cpu nem szereti. ja és igen. a lap. 2401 bios-t nem lehet letakarítani róla. mióta felkerült semmi másra nem enged flash-elni. write protected. se dos alól se semmi. mákom van, hogy amugy nem olyan rossz bios de a 0028-ban jobban bíznék, tekintve, hogy az való subzerora. már írtam Asus-nak ezügyben, lehet, hogy egyedi probléma, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest