- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbalazs01
csendes tag

Sziasztok !
Vettem egy Asus Crosshair V Formula Z - alaplapot és mellé egy 8 magos AMD FX-8320 processzort. Tudom, hogy sokan nem szeretik az AMD - t de sajnos anyagilag csak ezt tudtam megengedni magamnak.
Szeretnék emelni a teljesitményén a proci unlocker kiadás, szoval addig tudom húzni ameddig bírja. Mivel egy Corsair H100i hűtésem van ezért gondolom tudnám bőven emeli az proci sebességét.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez miként lehetséges. Sajnos ennyire nem értek az alaplaphoz, pedig állítólag ezzel orba szájba lehet tunningolni.
Ha van valaki aki ért vagy neagyisten ugyanilyen konfigja van és tunningolva használja írja meg légyszives, hogy miként lehet belőni a dolgokat rajta.
Előre is köszönöm a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest