Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ujabb platformokkal 1366 utan meg nem volt dolgom, de ahogy elnéztem a dolgok csak egyszerüsödtek a normalis base clock tuning lehetosege nelkul, es minden valamire valo tuningalap unlocked procira epul. de termeszeteseb minden platformnak megvannak a maga trukkjei amit idő és energia kitapasztalni igy minden tiszteletem azoké akik ezt űzik. "Overclock till death. Overclocking is life." Hipro5
ami a szponzoraciot illeti, szerintem az, hogy mindenki egyforma cuccot hozzon sajat koltsegen eselytelen. szemely szerint en az ln2-n kivul nem szeretnék ebbe tul sokat invesztalni. ellenben vannak mindannyiunknak olyan kapcsolatai akik szerintem szivesen adnak függetlenül egy-két hw-t tesztre ez anno sem volt probléma, nem platform rivalizálásról lévén szó hanem egy kozos sessionrol. azt hozunk amit tudunk.
én viszont szvsz nem szeretnék nézőket és bugyuta kérdéseket magunk körül, mert ez nekünk szóljon ne másoknak. persze lehet stream-elni, vagy utána cikket irni belőle, de ez ne egy veletech legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- darkFlash Shadow Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest