- Netfone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hogy hol voltam eddig? Ahogy a Schimán klasszikus mondaná: "bocsi-bocsi siettem, csak Ceglédnél felsővezeték szakadás volt"
(remélem az egyetemisták értik majd)
Komolyra fordítva: Eddig olyan max. 4,7GHz, de 24/7 használható, Linx-ezhető tuningokat csináltam a gépeken, minél kisebb feszekkel mind proci, mind lap szempontjából. Most kapott el a láz úgy igazán.Az új célom: 45500 alá nyomni az effem 5GHz körül. Van most kábé egy hetem rá, napi néhány órát rászánok. De légből sem valami toppos cooler-rel tolom, egy kölcsön középkategóriás hűtő izzik a kis duo-n és nem is kint este hidegben, hanem jó kis padlófűtéses, 22 fokos szobában a földön. Szóval ideálisabb körülményeket próbálok teremteni.
"durván mennek azok a ddr2-esek" Köszi! Bár 2,4V-on ajánlom is nekik, hogy menjenek!
Tegnap megnéztem 1333MHz-en (vagy ebben a közösségben 667-nek jobb mondani?) és le tudtam szorítani a tRFC-m 28-ig! Bár az este végén már nagyon eldobált mindent a pi... 
Van egy hasonló q9550-em is, azt is szeretném meggyepálni, most, hogy a 775 végleg kikerül a főgépeim közül. 3D bench-ekbe pedig egy alapfeszen(!) 830MHz magórajeles (576-ról) 216 Shaderes 65nm-es GTX260-at szeretnék befogni, de azon kell még egy ocp modot eszközölni és cseréltetni az nvio chipet, mert lesarkaztam a buta fejemmel.
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Netfone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: 600ezer Ft!)
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komolyra fordítva: Eddig olyan max. 4,7GHz, de 24/7 használható, Linx-ezhető tuningokat csináltam a gépeken, minél kisebb feszekkel mind proci, mind lap szempontjából. Most kapott el a láz úgy igazán.