- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
elvileg ext2fs írására windows alatt még nincs lehetőség. Legalábbis ami van, az is bizonytalan, így nem ajánlják a használatát.
-
crab
senior tag
Ex2fs plugint használom, de nem tudok új directoryt létrehozni és másolni sem tudok rá. miért?
off
Ugyan ezzel a témával kapcsolatban akartam nyitni topicot.:)
on -
tildy
nagyúr
Hát.
Mindig kiírt valami eth0 hibát (van egy alaplapi , meg egy realtek8029 -s kari a gépben)
azonkívül:
-az X kb 5-10 másodperces várakozás után indul, mindegy, hogy icewm, vagy más GUI
-Gart-tal problémázik
-lassú
Kernel már volt rajta fordítva, a legújabb volt fenn, igaz az nvidiás drivereket nem pakoltuk fel rá (ha nem megy magától, nincs benne a kernelbe akkor az elég gáz.)
Szal valószínűleg a driver miatt én is hibás vagyok, de úgy vettem észre , hogy alapból, a la nature nem eszi meg a debian az nforce-s lapom, ill. a gf 2-s videókártyám. -
tildy
nagyúr
Nagyon köszönöm a segítséget, régen volt ilyen progim, de csesezekedett.Nem mindig működött.Reiserfst is viszi , az amit mondtok?
-
L3zl13
nagyúr
Commanderhez
-
tildy
nagyúr
Párom átmentette hőn szeretett mp3aimata vinyójáról az én vinyómra, viszont mivel nekem csak ntfs- es partícióim iletve 1 ext2-es partícióm volt, neki meg ugye linuxa, ezért sajna az ext2n lévőn linuxom vált áldozattá az mp3 mentésnek. (úgyse szerette a debianoma az nvidiás cuccaimat:lassú volt, stb...)
Kérdés:hogy tudnám olvasni winfos alól ezt a partíciót?
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest