- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hát.
Mindig kiírt valami eth0 hibát (van egy alaplapi , meg egy realtek8029 -s kari a gépben)
azonkívül:
-az X kb 5-10 másodperces várakozás után indul, mindegy, hogy icewm, vagy más GUI
-Gart-tal problémázik
-lassú
Kernel már volt rajta fordítva, a legújabb volt fenn, igaz az nvidiás drivereket nem pakoltuk fel rá (ha nem megy magától, nincs benne a kernelbe akkor az elég gáz.)
Szal valószínűleg a driver miatt én is hibás vagyok, de úgy vettem észre , hogy alapból, a la nature nem eszi meg a debian az nforce-s lapom, ill. a gf 2-s videókártyám. -
tildy
nagyúr
Nagyon köszönöm a segítséget, régen volt ilyen progim, de csesezekedett.Nem mindig működött.Reiserfst is viszi , az amit mondtok?
-
tildy
nagyúr
Párom átmentette hőn szeretett mp3aimata vinyójáról az én vinyómra, viszont mivel nekem csak ntfs- es partícióim iletve 1 ext2-es partícióm volt, neki meg ugye linuxa, ezért sajna az ext2n lévőn linuxom vált áldozattá az mp3 mentésnek. (úgyse szerette a debianoma az nvidiás cuccaimat:lassú volt, stb...)
Kérdés:hogy tudnám olvasni winfos alól ezt a partíciót?
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Medence topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest