- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Gempas 70 #9422 üzenetére
Mit nem értesz, Lakatos Rolex Armandó és csapata most teljesen meg van sértődve, és erősködnek, hogy amíg nem folyik valaki vére addig nem jó.
Szóval én nem értem miért kell ezeket a dolgokat ilyen komolyan venni, és miért nem lehet az, hogy ilyenkor azt mondjuk, jó te ezt gondolod én meg azt, de nem, mert itt is mint az ennyingi Rolex fanboy-ok ilyenkor többen rászaladnak egyre kaszával és kapával, és személyében támadják az embert.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Gempas 70 #9224 üzenetére
Bizonyos szempontból ismerekedek, bizonyos szempontból nem. Alap luxus márkákat ismerem. De a "motorjukat" nem. Az nem is fog érdekelni soha. Nem vagyok órás. Azt veszem észre,hogy itt csak jampiskodik sok ember a drága órákkal és egy 500k körüli kategóriát semmibe sem néznek. Pedig ebben az országban rohadtul nehéz megkeresni ennyit tisztességesen. Érdemes lenne írni egy összefoglalót,hogy hozzá sem szólhatsz, pláne véleményed nem lehet,hacsak nincs min. rolid. De az is legalább dj legyen!
-
WiZARD
addikt
válasz
Gempas 70 #7433 üzenetére
lume teszt, ezt se ma csináltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged