Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tufa_

aktív tag

Sziasztok,
    Tegnap ismet betertem a korabbi preferenc AD-mhez, acel modellek utan nezelodve.
    Majdnem vettem egy bi-metal kek Submarinert es egy bi-metal fekete szamlapos Skydweller, de vegul passzoltam mivel valoszinuleg a Sub vasarlasaval letudnanak a varolistas orakrol(es biztos nem tartottam volna meg), a Sky-D pedig olyan ora amit inkabb hasznalnek, es az arany nem igazan passzol hozzam..
    A vege az lett hogy egy fekete szamlapos, jubilee DJ 126334-el bovult a kollekcio, asszony pedig megkapta az elso Rolexe't, egy 28mm-es lady-just, rhodium szamlappal.
    A 126334 amolyan elvaras volt hogy felvegyenek egy batmanre, bar a DJ egyebkent is a listamon volt, kek szamlappal ugyan. Amin meglepodtem hogy ez az ora volt a szukseges vasarlas, elnezve chrono24et, a 126334ek meg feketeben is listaar felett mennek.
    Szerintetek ez azert mert csak hirdetik de nem megy el vagy a DJ-k is olyan modellek amik tartjak az ertekuket..?
    A batmant karacsony utan igertek egy pepsivel egyutt. Kivancsi vagyok hany honap-ev lesz karacsony utan... :)

Új hozzászólás Aktív témák