Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap ismet betertem a korabbi preferenc AD-mhez, acel modellek utan nezelodve.
Majdnem vettem egy bi-metal kek Submarinert es egy bi-metal fekete szamlapos Skydweller, de vegul passzoltam mivel valoszinuleg a Sub vasarlasaval letudnanak a varolistas orakrol(es biztos nem tartottam volna meg), a Sky-D pedig olyan ora amit inkabb hasznalnek, es az arany nem igazan passzol hozzam..
A vege az lett hogy egy fekete szamlapos, jubilee DJ 126334-el bovult a kollekcio, asszony pedig megkapta az elso Rolexe't, egy 28mm-es lady-just, rhodium szamlappal.
A 126334 amolyan elvaras volt hogy felvegyenek egy batmanre, bar a DJ egyebkent is a listamon volt, kek szamlappal ugyan. Amin meglepodtem hogy ez az ora volt a szukseges vasarlas, elnezve chrono24et, a 126334ek meg feketeben is listaar felett mennek.
Szerintetek ez azert mert csak hirdetik de nem megy el vagy a DJ-k is olyan modellek amik tartjak az ertekuket..?
A batmant karacsony utan igertek egy pepsivel egyutt. Kivancsi vagyok hany honap-ev lesz karacsony utan...
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi