Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
Samott #131566 üzenetére
Neki szólt a Pápa golyóálló mellény és előzetes tervezés nélküli tömegbe sétálása is, meg a jópár ügyesen megfogalmazott dorgálás, amikből nem igazán sikerült egy épkézláb mondatot sem kiragadni, hogy propagandacélra szajkózhassák. Ilyen az, amikor egy valóban profi politikus finoman figyelmezteti. Az USA kevésbé finom, de hatékonyabb, az jobbsn működött. Hiába no, az erőt még érti, az agymunka már nem az erőssége.
-
Jahno
veterán
válasz
Samott #131566 üzenetére
Én csak egy valamilyen képet láttam, arra mondtam. Az, hogy kinek nem görbült a haja szála sem, az teljesen mindegy. Próbálj meg a mehikói határon kerítést bontani, vagy nézzük meg mi a szint, ha valamelyik részeg traktoros tanyán kibontja a portádad és azzal takarózik, hogy de hát hajad szála sem görbült. Ha nem vered a diákokat ilyesmikért, akkor mondhatod a címet, holnaptól buli a kertedben és ígérjük nem rontunk el semmit :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elviszi a ZT Systems AMD-hez került gyárát a Sanmina
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest