Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
2-More #153844 üzenetére
Én most lassan anyaglistát írok az elosztóhoz, azon gondolkozom, hogy eccer legyen jó, rakok külön fít a konyha/fürdő/többire. Az 3 darab,vagy mit vonjak le belőle ha tudok, pld. ha nappaliban megszabódik, akkor legyen világítás ott és az előszobában is, ami mellett meg tudom keresni a petróleumlámpát :-D Kisszobákban a nem létező felhasználásra és terhelésre nem fogom külön szedni a dugalj/világítás kört az egyszer biztos.
Annó nem nagyon számoltam így az egésszel, azt sem tudom az 5 áramköröm merrefelé megy, szóval majd bontás után lehet fejet vakarni a sötétben oszt toldani a világítás/szobák dugaljainak kábeleit, amik csatornából jönnek valamennyire méretre vágva.
Villanyosban is egyik gyógyegér írta, hogy max. 12 Amperrel fog fűteni, de rövid időre és kb. 8at zabálhat folyamatosan, 1.5-es ráz elég neki. Én meg lemérem és felül méretezem, anyósnál sokkal kisebb teljesítménynél a konnektor folyt el rendesen, ahogy illik. Hétvégén kibontom, bízva abban, hogy van rendes kötődoboza akkor még egy Ganzot is felrakok elé leválasztónak
Szomszédnál megnézhettem volna, hogy 4es vagy 6os mazzag jön-e be ahhoz kell kötőelem, ami elég univerzális falra dobozt egyszerűbb úgy venni, hogy bemegyek a közértbe lábon és polcról leveszem méretre, mint webáruházban görgetni a 4ezer terméket, aminek fele nincs raktáron vagy +7 kattintás meg Googlézás a pontos mérete és még így sem biztos az egész. Konyhához veszek kis tubusos szilikont, tiszta barkácsszakkör lesz ez az év
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Assetto Corsa EVO
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Szólánc.
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!