Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
2-More #153844 üzenetére
Én most lassan anyaglistát írok az elosztóhoz, azon gondolkozom, hogy eccer legyen jó, rakok külön fít a konyha/fürdő/többire. Az 3 darab,vagy mit vonjak le belőle ha tudok, pld. ha nappaliban megszabódik, akkor legyen világítás ott és az előszobában is, ami mellett meg tudom keresni a petróleumlámpát :-D Kisszobákban a nem létező felhasználásra és terhelésre nem fogom külön szedni a dugalj/világítás kört az egyszer biztos.
Annó nem nagyon számoltam így az egésszel, azt sem tudom az 5 áramköröm merrefelé megy, szóval majd bontás után lehet fejet vakarni a sötétben oszt toldani a világítás/szobák dugaljainak kábeleit, amik csatornából jönnek valamennyire méretre vágva.
Villanyosban is egyik gyógyegér írta, hogy max. 12 Amperrel fog fűteni, de rövid időre és kb. 8at zabálhat folyamatosan, 1.5-es ráz elég neki. Én meg lemérem és felül méretezem, anyósnál sokkal kisebb teljesítménynél a konnektor folyt el rendesen, ahogy illik. Hétvégén kibontom, bízva abban, hogy van rendes kötődoboza akkor még egy Ganzot is felrakok elé leválasztónak
Szomszédnál megnézhettem volna, hogy 4es vagy 6os mazzag jön-e be ahhoz kell kötőelem, ami elég univerzális falra dobozt egyszerűbb úgy venni, hogy bemegyek a közértbe lábon és polcról leveszem méretre, mint webáruházban görgetni a 4ezer terméket, aminek fele nincs raktáron vagy +7 kattintás meg Googlézás a pontos mérete és még így sem biztos az egész. Konyhához veszek kis tubusos szilikont, tiszta barkácsszakkör lesz ez az év
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest