- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Energiafogyasztás csökkenést szeretnék kiszámolni. A múlt évi adatok és az ezévi adatok alapján havi lebontásban.
A két képletem a következő attól függ, hogy a cellaformázás szám vagy százalék:
=1-(A1/B1) ha százalékos a cella és A1 az idei fogyasztás B1 a tavalyi
=100-(100*A1/B1) ahol A1 a tavalyi B1 az idei.
Ezt két hete készítettem de már nem értem, hogy ha tavaly 110 egység volt a fogyasztás idén 100 akkor kijön, hogy mínusz 10 százalékos volt a csökkenés, DE ha fordított a helyzet tehát tavaly volt 100 és idén 110 vagyis nem sikerült csökkenteni a fogyasztást hanem növelni akkor miért plusz 9 százalékos növekedést ír 10 százalék helyett? -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49618 üzenetére
Hát ez szuper. A felső megoldás jó lett. Nagyon köszönöm. Hárman nem jöttünk rá.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy árlistám amiben a kedvezményes árak vannak listázva és az árak mellett, hogy hány százalékos kedvezménnyel kaptam annyiért. Mi a képlet ha egy másik oszlopban az eredeti árakat szeretném látni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest