Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Köszi a linkeket, megvoltak, ezekkel is kezdtem, csak nekem ez túl elméleti, bár kétségkívül hasznos. pl a MS oldalán feltüntetett eygszerre 2xx ember, stb... ezért kérdeztem volna, h mik a valós tapasztalatok, egy Magyarországon működő, átlag cég, átlag IT környezetében. Előző munkahelyemen egész combosba hajló file-okat használtunk, amiket 10-20 percenként frissítettünk+mentettünk és remekül működött minden, de azt is hozzá kell tennem, hogy erősen túlméretezett és jól karbantartott volt az infrastruktúra, annak perpill minden előnyével. Ezért inkább azt akartam megtudni, hogy inkább volt-e az helyi előny, hogy rendesen működik, itt meg a gyengébb vállalati IT háttér miatt már nem.
-
adik
őstag
-
adik
őstag
Halihó,
angol nyelvű, excel 2010 a páciens.
map-pelt, közös meghajtó, ami eleve sem egy versenyló, de kínosan lassú sem, cserébe stabil. A file-t trackernek használnám, van benne 6 oszlop, és kb 2000 sor. Nincs benne képlet, csak egy validált yes/no oszlop. Hatan használnánk, mindenkinek "locked for editing" meg nem lehet menteni stb... fogtam, kimásoltam az eredeti adathalmazt, "paste values"-zal új file-ba beilleszt, az ment xlsx-nek, és ugyanaz.
Lehet, hogy sok neki a hat felhasználó, vagy tényleg gagyi a hálózat? Van tippetek esetleg mi lehet a baj?
köszi, Adik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest