-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
szatocs1981 #28824 üzenetére
Köszönöm!
Valóban.. nem igazán értek a makrokhoz
-
Geri89
aktív tag
válasz
Geri89 #28822 üzenetére
A szerkesztési időm lejárt.. ennek a segítségével megoldottam a problémám nagy részét, viszont így az emailt magától elküldi. Az nem megoldható valahogyan, hogy "csak" áttegye az Outlook-ba, és ott nekem kelljen a küldés gombra kattintani? Úgy biztosabbnak érezném, hogy valóban elküldi az üzenetet.. mert így nincs visszajelzés (csak az elküldöttek közt lehet megnézni)
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan excel makrora lenne szükségem, ami A1 cellától H16-ig terjedő tartományt formázottan kimásolja, majd elkezd egy emailt írni outlookba (címzett és tárgy kitöltéssel), és a levél szövegébe szövegesen beilleszti a másolt adatokat.
Viszont ha lehet, akkor ne küldje el magától, hanem nekem keljen rámenni a küldés gombra már az outlookban. Ez megoldható? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest