- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek7
őstag
A múltkori segítségért ismét köszönet Delila_1 topikgazdának, a makró remekül működik, viszont azokat a sorokat is összehasonlítja és ad rá értéket ahol a mező üres, ezt szeretném kiküszöbölni ha van rá mód.
-
umek7
őstag
Tekintve, hogy egy válasz sem érkezett azóta, feltételeztem egyértelmű kinek, és/vagy kiknek szól az üzenet.
-
umek7
őstag
Remek! Nem győzöm megköszönni.
-
umek7
őstag
Működik, nem csoda hogy nem sikerült összehoznom...
Egyetlen apró változtatást szeretnék eszközölni ha kivitelezhető. A szám oszlopba nem feltétlen növekvő/csökkenő sorrendben következnek a számok, illetve ugye előfordulhat, hogy többjegyű, így a cellában lévő számot szeretném kiíratni mint érték, nem a sorszámot. Fáradozásaitokat nagyon szépen köszönöm. -
umek7
őstag
Arra gondoltam, hogy az azon1-ben van pl. a 111222, ami akár többször is előfordulhat majd az azon2-ben, ekkor ne csak egy egyezésnek a számát írja ki, hanem az összesét. Példánál maradva az első sorban nem csak egyedül 4 lesz az érték, hanem pl 5, 12, stb.
-
umek7
őstag
Üdv!
Szükségem lenne egy kis segítségre, a következőt kellene összehoznom, viszont a megvalósításba mindig hiba csúszik, feladtam...
A cél az lenne, hogy vizsgáljuk meg az azon1 értékét, és ha egyezik valamelyik azon2-vel, akkor a helyes oszlopban írja ki a megegyező azon2-es számát. Szóval az 1-et hasonlítom a 2-höz, csak oda, vissza már nem. Mellé írtam milyen értéket lenne a helyes. Ha több is van, pl. folytassuk a listát ezerig, akkor írjon több értéket is. Előre is köszi.
szám azon1 azon2 helyes
1 111222 111555 <-- érték: 4
2 111333 111000 üres
3 111222 111111 <-- érték: 4
4 111444 111222 üres
5 111555 111999 <-- érték: 1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged