- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warface
csendes tag
Sziasztok!
Tudom már egyszer írtam ezt a kérdést, de nem kaptam semmi vàlaszt sajnos.
Jó pár oldalba beleolvastam, nemigen találtam ilyen jellegű kérdést. A kérdésem:Hogyan tudnám az excel-ben a weblapról való lekérdezést normálisan frissíteni?
van egy excel adatbázisom, ami egy játék market adatait tölti le és azokból különb féle dolgokat számol.A probléma, hogy mindig 2 órával ezelőtti adatokat szedi le. Hogyan tudnám ezt korrigálni (akár függvény, beállítás, makró) lényeg hogy másik gépen ne kelljen semmit se állítani, csak megnyitni.
erről a weblapról szedi az adatokat: https://crossoutdb.com/#length=-1.
Excel 2019Mindent leszed, de csak 2 órával ezelőttiket. A játék orosz, asszem gmt 0-t használ, én Magyarországon vagyok (ha ez számít).
Köszönöm szépen a segítséget.
-
Warface
csendes tag
Sziasztok!
Jó pár oldalba beleolvastam, nemigen találtam ilyen jellegű kérdést. A kérdésem:Hogyan tudnám az excel-ben a weblapról való lekérdezést normálisan frissíteni?
van egy excel adatbázisom, ami egy játék market adatait tölti le és azokból különb féle dolgokat számol.A probléma, hogy mindig 2 órával ezelőtti adatokat szedi le. Hogyan tudnám ezt korrigálni (akár függvény, beállítás, makró) lényeg hogy másik gépen ne kelljen semmit se állítani, csak megnyitni.
erről a weblapról szedi az adatokat: https://crossoutdb.com/#length=-1.
Mindent leszed, de csak 2 órával ezelőttiket. A játék orosz, asszem gmt 0-t használ, én Magyarországon vagyok (ha ez számít).
Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged