-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
válasz
moklys1 #19200 üzenetére
Köszi de végül tegnap éjjel csak sikerült megfejteni a rejtélyt.
Valamilyen objektumok voltak a dokumentumban melyeket csak úgy lehetett észrevenni ha az Ugrás -> Objektumra funkciót használtam. Ekkor mejelentek ilyen képeknek látszók valamik (amik egyébként teljesen transzparensek voltak ezért nem láttam őket) és ha ezeket az objektumokat töröltem akkor a 1.5MB-ból lett 20kb.
-
djsunny
aktív tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném a következő problémában: árajánlatokat készítek Excelben és feltűnt, hogy viszonylag kevés adattal is meglehetősen nagyok az excel fájlok méretei.
Például adott egy négy Lapfüles dokumentum aminek 2MB a fájlmérete. Elkezdtem leszedni a lapfüleket mégnem rájöttem, hogy az egyik fül okozza a nagy fájlméretet. Már csak ez a munkafüzet van a fájlban viszont a munkafüzetből kitöröltem minden adatot. Szó szerint teljesen üres, ha kinyomtatom akkor egy üres lapot ad ki a nyomtató.
És a fájl méret még mindig 1.5MB.
Nagyon bosszantó, hogy nem jövök rá mi okozza ezt a jeneséget.
Van esetleg valakinek ötelete a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest