- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Attys01 #17927 üzenetére
Ha egy mód van rá, NE dolgozz egyesített cellákkal!
Jelöld ki az A és B oszlopokat, és szüntesd meg az összevonást. Ennek hatására a 2 oszlopban keletkezik egy halom lyuk.
Nézz el ide. A végrehajtása után minden cellában a megfelelő értéked lesz. Ha csak 1 cellában szeretnéd látni, feltételes formázással a másod-, harmad-, és sokadik azonos érték betűszínét a háttér színére állíthatod, akkor nem látszik. -
Caipi
tag
válasz
Attys01 #17924 üzenetére
Kicsiben csináltam meg, szval nem biztos, hogy nálad is beválik. Új oszlopba ezt a függvényt tettem:
=SZÖVEG.KERES("keresni kívánt szöveg";A1;1)
Majd alá bemásoltam ugyanezt, de figyelve arra, hogy szintén A1-ben keressen. Majd ezt a két függvényt másoltam lefelé.
Ha minden értéked összevont cellában van az A oszlopban, akkor kettesével mindig a felső cellát nézi.
Rárakhatsz még egy HA() fgv-t is, hogy ha értéket talál valamit kiírjon neked.
Mivel most olvasom, hogy nagy a táblád, nem biztos, hogy tetszeni fog ez a megoldás. Hátha valakinek van frappánsabb megoldása, vagy esetleg egy makrója erre. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest