Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Attys01
üzenetére
Ha egy mód van rá, NE dolgozz egyesített cellákkal!
Jelöld ki az A és B oszlopokat, és szüntesd meg az összevonást. Ennek hatására a 2 oszlopban keletkezik egy halom lyuk.
Nézz el ide. A végrehajtása után minden cellában a megfelelő értéked lesz. Ha csak 1 cellában szeretnéd látni, feltételes formázással a másod-, harmad-, és sokadik azonos érték betűszínét a háttér színére állíthatod, akkor nem látszik. -
Caipi
tag
válasz
Attys01
üzenetére
Kicsiben csináltam meg, szval nem biztos, hogy nálad is beválik. Új oszlopba ezt a függvényt tettem:
=SZÖVEG.KERES("keresni kívánt szöveg";A1;1)
Majd alá bemásoltam ugyanezt, de figyelve arra, hogy szintén A1-ben keressen. Majd ezt a két függvényt másoltam lefelé.
Ha minden értéked összevont cellában van az A oszlopban, akkor kettesével mindig a felső cellát nézi.
Rárakhatsz még egy HA() fgv-t is, hogy ha értéket talál valamit kiírjon neked.
Mivel most olvasom, hogy nagy a táblád, nem biztos, hogy tetszeni fog ez a megoldás. Hátha valakinek van frappánsabb megoldása, vagy esetleg egy makrója erre. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fferi50