-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
válasz
fishernet #1256 üzenetére
Melyik második megoldásra gondolsz?
Én csak egyet írtam neked, szerintem a másik amire gondolsz az nem neked ment. Azt meg hogy az üresek ne jelenjenek meg, hát egyszerűen nem megy, mert ahhoz az kellene, hogy a listát egy másik tartományból vegye, amely a kiválasztott adatok alapján minden választáskor frissül. Szerintem ehhez minimum egy sajár fv. vagy legalább egy parancsgomb beiktatása kellene. Mellesleg hogyan oldanád azt meg, ha nem lenne kiválasztható üres cella lehetőség, hogy egy kiválasztott adatot nem kiválasztottá tégy?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Open Broadcaster Software OBS
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest