- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Különleges élményre invitál az Apple
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
válasz
fishernet
üzenetére
Melyik második megoldásra gondolsz?
Én csak egyet írtam neked, szerintem a másik amire gondolsz az nem neked ment. Azt meg hogy az üresek ne jelenjenek meg, hát egyszerűen nem megy, mert ahhoz az kellene, hogy a listát egy másik tartományból vegye, amely a kiválasztott adatok alapján minden választáskor frissül. Szerintem ehhez minimum egy sajár fv. vagy legalább egy parancsgomb beiktatása kellene. Mellesleg hogyan oldanád azt meg, ha nem lenne kiválasztható üres cella lehetőség, hogy egy kiválasztott adatot nem kiválasztottá tégy?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én csak egyet írtam neked, szerintem a másik amire gondolsz az nem neked ment. Azt meg hogy az üresek ne jelenjenek meg, hát egyszerűen nem megy, mert ahhoz az kellene, hogy a listát egy másik tartományból vegye, amely a kiválasztott adatok alapján minden választáskor frissül. Szerintem ehhez minimum egy sajár fv. vagy legalább egy parancsgomb beiktatása kellene. Mellesleg hogyan oldanád azt meg, ha nem lenne kiválasztható üres cella lehetőség, hogy egy kiválasztott adatot nem kiválasztottá tégy?
Fferi50