Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Ki sem jelöltem a táblázatot, csak benne álltam. Beszúrás, Diagramok, Vonal.
-
lapa
veterán
fogadjunk nem tudnád lerajzolni mi a cél

csak találgatni tudok mit szeretnél, de ebben az univerzumban csak olyasmit tudnék ajánlani, hogy 3 egymás melletti oszlopban vannak az adatok, és ezek egy grafikonon, 3 egymással takarásban lévő vagy egymásra összegszerűen reáhelyezkedő vonallal vannak megjelenítve. ha ilyenre gondolsz akkor hirtelen nem ugrik be hogyan kell a 3 oszlop esetlegesen különböző mértékegységeit belőni az y tengelyen. gyanítom nem fog menni...
mod: persze olyat lehet, hogy >|< alakban a 4 vízszintes tengely mást és mást jelölnek. legalábbis rémlik vmi ilyen formájú grafikon-template...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kinyirtam ezt a topicot is...

Gondolom, egymásra merőlegeset akartál. 
Fferi50