- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Satchmo7 #8688 üzenetére
[link](Az Ebooks ajánlat nem él már)
Továbbá van egy nagyon hasznos fájl is alapban minden excelben, a neve FUNCS.XLS
Az, hogy ez a fájl pontosan hol található, az függ az OS és az Office változattól, itt az x86 vagy x64-es változat értendő. Nálam (W7 x64 és az Office 2010 x64) itt található.C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\1038\
A fent említett munkafüzetben megtalálható magyarul és angolul az összes függvény, ami azért nagyon hasznos, mert makróban mindig az angol függvénynevekkel lehet csak dolgozni és jól jöhet, ha egy magyar függvénynek nem tudod az angol nevét.
Amiket ajánlottam, nem makróprogramozási tutorialok, de nélkülözhetetlen segítség hozzá
-
Cuci3
tag
válasz
Satchmo7 #8673 üzenetére
Én ezen tanultam:
link
De persze van 1-2 kezdő honlap is, pl:
link1
link22003 és 2007 között asszem van különbség, de nem nagy (viszont lehet debugolni, ha vált az ember
). És szerintem mindkettő 6.0-t tolja, de majd ezt mások, az okosabbak megfejtik.
És ha van alap affinitás és programozási ismeret, akkor nem kell tanfolyam. -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Satchmo7 #8673 üzenetére
Az hogy mennyit kell rákölteni (kell-e egyáltalán) az attól függ hogy milyen szintre mennyi idő alatt akarsz eljutni és hogy honnan indulsz.(vannak-e programozási alapismereteid)
Szerintem ez két nagyon jó könyv. Én is kezdő vagyok és nagyon sokat segítettek már. Nem tudom hogy magyarul megjelentek-e.
http://www.amazon.com/Excel-Power-Programming-Spreadsheets-Bookshelf/dp/0470044012
http://www.amazon.com/Excel-2007-Bible-John-Walkenbach/dp/0470044039excelHa meg konkrét kérdésed van küldd ide, segítőkész emberek vannak itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest