- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
-
Ögödej
csendes tag
Közben mégiscsak sikerült rájönnöm.
Hátha érdekel valakit a megoldás - leírom:
Először is, mivel html-ből másoltam az adatokat, ezért a HELYETTE() függvénnyel kicseréltettem az összes HTML-formátumú szóközt (nem törölhető szóközt) "sima" szóközre. Aztán, mivel voltak szóközök a számomra külön-külön értékes adatok között, ezért a cellákban lévő első két szóközt vesszőkre cseréltem. Majd az Adatok>Szövegből oszlopok úton elérhető "varázslót" lefuttatva a vesszőkkel elválaszott adatokat külön cellákba tettem.
Biztos kevesebb lépésben is meg lehetett volna oldani, de inkább biztosra mentem.
Nem is volt nehéz, csak mindig nehezen találom meg a szükséges függvényeket és opciókat. -
kuszal
tag
Hát én bármire vevő vagyok!
Már csak azért is, mert a saját se..emet védem ezzel. A főnöknek persze könnyű. Legyen kész és pont. Azt, hogy ezt a többi melóm mellett (nem vagyok informatikus, csak sima gépészmérnök és a melóm is a karbantartás/üzembentartás területéhez kapcsolódik), hogyan csinálom meg, na az már legyen az én gondom.
Fuck a piacgazdaságbaMondom is mindenkinek, hogy főnöknek a legjobb lenni!
Ha esetleg van valami tuti progid akkor szívesen próbára teszem
kuszalbarbi@freemail.hu-ra jöhet bármilyen ötlet, link, stb.
u.i.: Bocs a törtetésért! De... -
kuszal
tag
Köszönöm a tippet!
Már le is töltöttem egy párat de eddig elég siralmas. Van ami el sem akar indulni, van ami azt írja ki, hogy nincs is rajta jelszó (ami igaz is, mert csak a munkalapok egy részét védi jelszó), van ami a cél előtt behal
Azért kísérletezgetem, de eddig... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest