Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ulrik19
üzenetére
Hali!
1. Ha nálad fut 2000 alatt, akkor mindenhol kell futni 2000 alatt. Ha nem így van, akkor ahol nem fut ott valami gond van. Az Office és/vagy az OS van "megrogyva"
2. A fájl szinten hozzáférés addig jó, amíg nem kell foglalkozni hozzáférési jogokkal, például ha egy szerveren van a fájl. Ha ott korlátozva van hozzáférés és/vagy a fájl jogok nem megfelelően vannak beállítva, akkor azon a fájlon nem kell fájlműveleteket elvégezni.
(persze szerver alatt nem a húgom gépét értem, ami szomszéd szobában van
)3. Természetesen a kódot kifogástalan, nehogy azt gondold, hogy a kódod kritizálom, dehogy. Ezek csak észrevételek/tények, amit Pulsar-nak kell végig gondolnia/gyakorlatban megvalósítania, alkalmazni
Fire.
UI: Nem teljesen poénnak szántam a format c-t.
Annó írtam egy összetettebb macrót egy emberkének, nálam ment, nála nem, ua. az office volt fent nála is. Mindenféle hibákat dobált, ilyen csomag hiányzik, nem megnyitható, dll, parse error stb stb. 1 hétig napi 4-5x váltottunk levelet és szüntetgettem meg neki a hibákat, de mindig jött egy újabb. Na ezt meguntam, mondtam neki, hogy most 2 lehetősége van, az egyik hogy újratelepíti az OS-t meg az office-t, vagy a másik, hogy elfelejt.(nem vagyok én System Repair
)
2-3 óra múlva hív, hogy megtörtént, és az 1 héttel korábban küldött kód kifogástalanul működik...1 hetet szívtam, mikor már az elején megmondtam hogy format c, 1 hét alatt meg ki tudja hányszor újra lehetett volna telepíteni az OS-t
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Annó írtam egy összetettebb macrót egy emberkének, nálam ment, nála nem, ua. az office volt fent nála is. Mindenféle hibákat dobált, ilyen csomag hiányzik, nem megnyitható, dll, parse error stb stb. 1 hétig napi 4-5x váltottunk levelet és szüntetgettem meg neki a hibákat, de mindig jött egy újabb. Na ezt meguntam, mondtam neki, hogy most 2 lehetősége van, az egyik hogy újratelepíti az OS-t meg az office-t, vagy a másik, hogy elfelejt.(nem vagyok én System Repair 
Fferi50