Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
Gabcsika
üzenetére
A szorzatösszeg, meg abs nem is értem, hogy jött a képbe.
De a csavarodnál jó lenne tisztázni, hogy most mi van az egyenlőségjellel.Ahogy én tanultam: Fkeres - utolsó argumentum kitöltése nélkül - megnézi, hogy az érték szerepel-e a táblázatban. Ha nem akkor, elkezdi csökkenteni a megadott értéket, és egyezőség esetén ad visszalök egy eredményt.
Utólag végiggondolva ez egy baromságnak hangzik, mivel igen hosszú futásidőt eredményez.
Tehát valószínű megnézi, hogy mely kategóriánál nagyobb (szigorúan nagyobb) az adott érték és az ahhoz tartozó oszlopot adja vissza.
Vagyis ha egyezőséget is akarsz, akkor a kategóriák határait kell módosítanod.
Nézd meg ebben a fájlban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tehát valószínű megnézi, hogy mely kategóriánál nagyobb (szigorúan nagyobb) az adott érték és az ahhoz tartozó oszlopot adja vissza.
Fferi50