Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gulupeti
üzenetére
Az imént vissza downgrade-eltem a gépet Win10-re, mert jobb ötletem már nem volt, és csodák csodája, most tökéletesen működik...
Kíváncsi vagyok, hogy meddig, remélem nem lesz gond, azért durva, hogy ilyenen kell parázni és nem azon, hogy normálisan fut-e a Crájszisz.
És újra megnéztem a korábban említett menüt:
Win10 alatt ott a lehetőség a hardveres gyorsítás kikapcsolására, míg win11 alatt egyáltalán nem látszik ez a menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50