- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh20
aktív tag
Ne haragudj nem tudom egyszerűbben leírni
A első képen egy angol excellel készült gomb, itthoni gépen ( magyar excel ) jobb gomb ott a menü.
Második kép magyar excellel készült gomb nincs ott a menü.Ha így kérdezném ? Magyar excellel miért nem tudok a gombokhoz makrót rendelni jobb gomb segítségével ?
Ne haragudjatok, tényleg nem tudom jobban megfogalmazni.
Makró biztonsági szint alacsony.
Bent nem tudom mik vannak telepítve. Nekem itthon az excell-ből fent van minden !
Nem tudom még mit kellene feltenni!? Neked működik ez a funkció ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest