- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Szeretném makrózni a következő feladatot, munka1 lapon az A2-es sort átszeretném másoltatni a munka 2 lap B2-es sorába. Ez eddig nem is lenne gond, a bonyodalom számomra az lenne, hogy a munka1 lap változni fog, A2-es sorba kerülnének az adatok, a makrónak az lenne ha feladata, hogy a munka2 lapon figyelje az első üres sort és oda illessze be az adatokat.
A2-ből először a B2-be aztán a B3-ba és így tovább.
Ha bonyolultan fogalmaztam elnézést kérek.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget. -
nesh20
aktív tag
Szia!
Ez lesz az. Feltöltöm az egyik oszlopot adatokkal, nevekkel bármivel, ez akár több 100DB is lehet.
Mellette lévő cellába fkeres függvénnyel hozzá keresném amit épp szeretnék megnézni.
Hogy lehet ezt a Combobox-ot működésre bírni, se lenyitni se beleírni nem tudok, ha rákattintok csak átméretezni tudom.
Köszönöm! -
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Olyan szűrőre lenne szükségem egy listához amiben ha elkezdem írni a kezdőbetűt kidobja azt amit én keresek! Megoldható ez valahogy?
pl: 'A' oszlopban van 100DB név egymás alatt ezen lenne egy szűrő és ezek között szeretnék keresni ( nem CTRL+F-el )
Köszönöm a segítséget előre is! -
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata .prn fájlokkal? Excel-ben szeretném megnyitni de sajnos nem tudom úgy ahogy én szeretném.
Egy oszlopban nyitja meg az egészet, nekem pedig külön oszlopokra és cellákra lenne szükségem, amiben később kereshetek, képleteket írhatok..
Ha esetleg valaki tudna, lenne szíves segíteni elküldeném neki a fájl-t, hogy megtudja nézni.
Nagyon szépen köszönöm előre is! -
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
V.ki tud segíteni arra makrót írni hogy inputbox bekérjen egy számot és azt kiírja mondjuk a B2-be ?
Plusz lenne egy bonyolultabb makró is de azt nem is merem megkérdezni -
nesh20
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4167 üzenetére
Szia.
Igen ez volt a gond, azt hittem ez az a gomb.
Tökéletes
Köszönöm szépen.
-
nesh20
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4164 üzenetére
Szia.
Még annyit segíts hogy akkor mit kell csinálnom hogy jó legyen ?
Köszönöm -
nesh20
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4162 üzenetére
-
nesh20
aktív tag
Ne haragudj nem tudom egyszerűbben leírni
A első képen egy angol excellel készült gomb, itthoni gépen ( magyar excel ) jobb gomb ott a menü.
Második kép magyar excellel készült gomb nincs ott a menü.Ha így kérdezném ? Magyar excellel miért nem tudok a gombokhoz makrót rendelni jobb gomb segítségével ?
Ne haragudjatok, tényleg nem tudom jobban megfogalmazni.
Makró biztonsági szint alacsony.
Bent nem tudom mik vannak telepítve. Nekem itthon az excell-ből fent van minden !
Nem tudom még mit kellene feltenni!? Neked működik ez a funkció ? -
nesh20
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4158 üzenetére
adott egy angol OS + angol Office - ez a munkahelyi
Itthon - magyar OS + magyar Office van.
A lényeg hogy amit a benti gépen gombot beillesztek abban van menü itthon is.
Viszont amit itthon rakok be gombot azon nem jön elő ez a menü.
2003 volt fent. Most feltettem az XP-t de az sem jó.Köszönöm a segítséget.
-
nesh20
aktív tag
Senki ?
Akkor legalább abban segítsetek hogy a munkahelyi gépemen angol nyelvű a win és az office is excel-t használok majdnem egész nap
Ehhez jó lenne makrókat írni.
Ha beillesztek egy parancs gombot jobb egér gombal rákattintok és a menüben hozzá tudom rendelni a makrókat.
Na most ez itthon nem működik v.miért. Ez miért lehet ?
Nincs ilyen menüpont. Viszont amit a munkahelyemen csinálok azoknál meg előjön ez a funkció az itthoni excelben is. -
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni makrók írásában. Aki otthon van ebben a témában kérem jelezze.
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest