- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Ezt nem teljesen értem, hogy kellene csinálnom.
Nekem van egy sheetem amiben van 1400 sor és kb 30 oszlop amit használok jelenleg. Ennek kb most csak 30% van kitöltve csak adatokkal. 1400 soron belül nem akarok semmit törölni, utána meg nincs semmilyen adat, mégis le tudom görgetni ~1millió sorig. Ezeket ki se tudom törölni, de elvileg nem is kell mert állítólag nem foglal helyet ha nincs a cellákban adat. (egyébként azt sem értem miért látom én az összes sort, lehet, hogy valaki egyszer lement az aljára valamiért? a görgetőm is olyan picike, hogy azzal már nem is tudok navigálni rendesen, mert tizezresével ugrál ha picit megmozditom.
)
mod.: sztanozs
Pivotom nincs jelenleg a fájlban, továbbra sem tudom mi foglal ennyi helyet. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest